Nicio categorie

N-o să crezi ce face Loredana Chivu cu uscătorul de păr!

”Păcătoasa” asistentă a lui Dan Capatos de la ”Un show păcătos” îşi foloseşte din plin imaginaţia. Culmea, când o face, rezultatele sunt de-a dreptul spectaculoase. Mai exact,...
02.10.2014 | 09:18
N-o să crezi ce face Loredana Chivu cu uscătorul de păr!

”Păcătoasa” asistentă a lui Dan Capatos de la ”Un show păcătos” îşi foloseşte din plin imaginaţia. Culmea, când o face, rezultatele sunt de-a dreptul spectaculoase. Mai exact, blondina a folosit uscătorul de păr în bucătărie, iar rezultatul obţinut a fost unul cu totul şi cu totul satisfăcător pentru ”păcătoasă” care, în scurt timp, şi-a atins scopul şi a putut să se delecteze cu un pahar cu vin. Roşu ca păcatul.

Chiar dacă toată lumea crede că Loredana Chivu îşi petrece timpul doar prin saloane de înfrumuseţare, studiouri foto sau îndeletnicindu-se cu alte activităţi specifice asistentelor TV, blondina vrea să demonstreze contrariul. Aşa că, într-una dintre zilele trecute, alături de mama sa, s-a închis în bucătărie şi s-a apucat să facă salată de vinete din care să se înfrupte la iarnă.

Şi, pentru că este mai iute din fire, Loredana nu a răbdat, ca orice gospodină de până acum, ca vinetele coapte să se scurgă în sită şi a apelat la artileria grea. Mai exact, şi-a luat uscătorul de păr şi a început, conştincioasă cum o ştim, să le ”răsfeţe” pe îndărătnicele vinete nescurse, uscându-le astfel în timp record. Mai mult decât atât, încântată de experienţa avută, Loredana a început să dea şi sfaturi gospodinelor, relevând reţeta perfectă de salată de vinete.

”Se coc vinetele, se face maioneză din trei gălbenuşuri cu puţin muştar şi lămâie se curăţă ceapa şi se taie mărunt. Se usucă vinetele cu foehnul, iar apoi mai spargi o farfurie, două – aşa ca mine – ca să scapi şi de ghinion. Totul trebuie făcut cu un pahar de vin roşu pentru ca sporul să fie mai mare”, ne-a spus, râzând încântată de reuşita ei, Loredana Chivu.


După ce a terminat paharul de vin roşu cu care s-a delectat în timp ce gătea, Loredana Chivu a mai scăzut din ”turaţie” lăsând-o pe mama ei să se ocupe de restul procedurilor gospodăreşti necesare, aceasta fiind convinsă că ”păcătoasa” va fi, până la urmă, o adevărată fată de casă. ”Eu aş vrea să se facă fata de casă. Are deja patru căţei, are grijă de ei… deci se descurcă. Loredana o să fie o mamă bună. Dacă învaţă să gătească”, ne-a spus şi mama asistentei TV, amuzată de ”inovaţia” gospodărească a fiicei sale şi de utilitatea uscătorului de păr în bucătărie.

Sursa: spynews.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri