Life

N-o să-ți vină să crezi care este numele real al Margheritei de la Clejani! Ce scrie pe coperta lucrării sale de disertație

25.05.2020 | 18:41
No sati vina sa crezi care este numele real al Margheritei de la Clejani Ce scrie pe coperta lucrarii sale de disertatie
ADVERTISEMENT

Accidentul rutier provocat în urmă cu două zile, pe fondul substanțelor interzise pe care le consumase a readus-o pe Margherita de la Clejani în atenția publică, transformând-o fără voia ei în personajul momentului. Așa se face că viața tinerei interprete de muzică lăutărească se află acum sub lupa curioșilor, care încearcă să îi descopere chiar și cele mai ascunse secrete.

Care este numele real al Margheritei de la Clejani

Ei bine, vă vine sau nu să credeți, dincolo de scandalurile în care a fost implicată de-a lungul timpului, fata Clejanilor are suficiente motive  de bucurie când vine vorba despre trecut.

ADVERTISEMENT

În 2017, a absolvit cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion și a împărtășit acest moment fericit cu toți cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Așa arată lucrarea de disertație a Margheritei de la Clejani. Sursa foto: Facebook
Așa arată lucrarea de disertație a Margheritei de la Clejani. Sursa foto: Facebook

Din fotografia lucrării sale de disertație am putut afla și un detaliu mai puțin cunoscut dacă nu te numeri printre apropiații blondinei de 30 de ani. Numele său din buletin nu este Margherita, așa cum probabil ați fi fost tentați să credeți, ci Margareta Miryam Manole.

ADVERTISEMENT

A rămas fără permis și riscă să ajungă după gratii

Din păcate pentru ea, tânăra nu se află în centrul atenției datorită carierei, ci mai degrabă prin prisma accidentului rutier pe care l-a provocat recent, aflată sub influența substanțelor interzise. În ciuda faptului că a negat vehement întocmirea unui dosar penal pe numele său, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere București a confirmat informația.

La capătul audierilor, Margherita a susținut că nu i s-a făcut niciun test, întrucât nu a consumat nimic înainte de a se urca la volan, însă realitatea este cu totul alta. Nu doar că s-a ales cu permisul suspendat pentru 30 de zile, dar riscă să primească până la cinci ani de închisoare cu executare.

ADVERTISEMENT

Era incoerentă, nu se exprima corect, comporamentul nu era corespunzător. Existau suspiciuni. Au procedat imediat cu testarea cu aparatul DrugTest.

A fost condusă la sediul INML pentru recoltarea probelor de urină, după care a fost audiată, s-au efectuat fotografii ale autovehiculului, mașina a fost preluată pe o platformă.

ADVERTISEMENT

Cercetările vor continua. S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub substanțe psihoactive. Permisul este reținut pe toată durata cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere București, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: