ADVERTISEMENT
Carousel hot news

”N-am prins o zi bună, dar am rezolvat meciul cu Dinamo”

Eric de Oliveira admite că a prins o zi slabă, însă spune că el este genul de fotbalist care poate rezolva un meci cu o singură execuţie de efect, la fel cum s-a întîmplat cu Dinamo....
Autor: Cătălin Gheorghiu | 13.09.2013 | 23:05
”N-am prins o zi bună, dar am rezolvat meciul cu Dinamo”

Eric de Oliveira admite că a prins o zi slabă, însă spune că el este genul de fotbalist care poate rezolva un meci cu o singură execuţie de efect, la fel cum s-a întîmplat cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Am avut dăruire, din fericire am reuşit un şut care mi-a ieşit şi am luat trei puncte mari. Vrem cît mai multe puncte pe viitor. Contează că avem un lot fabulos, iar cînd unul nu prinde o zi bună, rezolvă altul. Eu nu am prins o zi bună, dar am adus victoria şi sînt fericit. Dinamo a revenit la o formă bună, dar meciul cu Dnipro din Liga Europa va fi mult mai dificil. Cunosc Dnipro pentru că am jucat în Ucraina, e o echipă foarte bună, dar cînd nimeni nu ne-a dat şanse, am reuşit. Sîntem o echipă mică, dar sîntem vicecampionii României şi sigur vom mai face multe surprize. Ce să vorbesc de arbiraj? Şi eu am crezut că a fost henţ la golul lor, dar arbitrul mi-a spus că n-a fost şi am tăcut”, a zis Eric la DigiSport.

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!