ADVERTISEMENT
Cele mai citite

După Serena Williams, şi Na Li va avea propriul film dedicat carierei sale

După Serena Williams, o altă câştigătoare de titlu de Mare Şlem va avea propriul film. Este vorba despre chinezoaica Na Li, care a spus de curând că este entuziasmată să vadă în cinematografe filmul biografic.
Autor: Irina Aldea | 30.03.2018 | 13:20
După Serena Williams, şi Na Li va avea propriul film dedicat carierei sale

Filmările unui film de lung metraj bazat pe cariera fostei mari campioane, Li Na, vor începe în cursul acestui an, dar campioana din China nu va apărea în producţie. Li, singura campioană de Grand Slam din Asia, a dezvăluit în mai 2015 că a colaborat cu regizorul Peter Chan, premiat la Hong Kong, pentru a produce filmul, iniţial programat pentru lansare în 2016.

ADVERTISEMENT

Producţia a fost amânată din cauza schimbărilor repetate ale scenariilor şi a diferenţelor de viziune dintre Li şi Chan, însă acum se pare că totul este pus la punct, iar filmările pot începe. “Filmările vor începe în cursul acestui an, iar regizorul Chan a ales deja actriţa pentru rolul meu”, a spus Li. “Am învăţat şi am explorat o varietate de optţuni de când m-am retras, dar actoria nu va fi niciodată o opţiune pentru mine”, a adăugat chinezoaica de 36 de ani, care a jucat într-o serie de reclame TV pentru sponsorii ei.

După Serena Williams, şi Na Li va avea propriul film

După ce HBO a anunţat că va lansa pe 2 mai documentarul “Being Serena”, în care fostul lider mondial îşi dezvăluie multe lucruri neştiute din viaţa personală, şi Na Li va avea propriul film, cu diferenţa că americanca va apărea pe micile ecrane, iar Na Li nu. Li nu a cunoscut actriţa care o va interpreta în film, dar a spus că femeia a practicat tenisul mai mult de un an pentru a face ca acţiunea să fie cât mai convingătoare. Standardele ridicate ale regizorului de a dezvolta scenariul, iar insistenţa lui Li de a rămâne fidelă personalităţii sale reale au încetinit producţia, a spus ea.

ADVERTISEMENT

Arătându-şi talentul de la o vârstă foarte fragedă, Na Li şi-a început cariera în tenisul profesionist în 1999. De-a lungul acesteia, chinezoaica a câştigat 19 titluri ITF şi două turnee de Mare Şlem: turneul de la Roland Garros în 2011 şi Australian Open în 2014. S-a retras din activitate în luna septembrie anului 2014, ca urmare a unei accidentări grave la genunchi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!