Life

Naba de la Puterea dragostei a dat din casă. Ce nu știe publicul despre concurenții show-ului de la Kanal D

Naba Salem, una dintre participantele în show-ul Puterea dragostei de la Kanal D a făcut o serie de dezvăluiri care i-au lăsat pe telespectatori cu gura căscată.
04.02.2022 | 14:32
Naba de la Puterea dragostei a dat din casa Ce nu stie publicul despre concurentii showului de la Kanal D
Naba, fostă concurentă la Puterea dragostei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vedeta care s-a făcut remarcată pentru prima oară în emisiunea Bravo, ai stil, a ajuns una dintre cele mai controversate concurente din actualul sezon Puterea dragostei.

Irakiana a spus tot adevărul despre relația ei cu Radu, dar a comentat și bârfele pe care le-a spus Codruț despre ea.

ADVERTISEMENT

Bruneta a spus și cu cine se iubește unul dintre cei mai apreciați băieți din primul sezon al competiției, Alex Bobicioiu.

Naba de la Puterea dragostei a dat totul din casă

„Bobicioiu umblă cu o prietenă de-ale mele, Roxana”, este prima bombă aruncată de Naba de la Puterea dragostei într-un interviu acordat pentru Wownews.

ADVERTISEMENT

Fosta competitoare de la Bravo, ai stil a vrut să comenteze și declarațiile pe care le-a făcut Codruț despre ea.

„Codruț era gelos și copil. Am auzit că a vorbit prost de mine. Eu nu mă uit la emisiune, că sunt mereu pe drumuri”, a declarat Naba Salem.

ADVERTISEMENT

Cât despre meciurile pe care le-a avut cu Radu, Naba a mărturisit că băiatul se ține după ea de ani buni. Bruneta l-a dat de gol pe cel cu care s-a certat cel mai mult în casa Puterea dragostei.

Radu, atras de irakiană în realitate?

„Mi-ar fi plăcut de Radu dacă nu-l cunoșteam cum e în emisiune. Eu știam că e cu bun simț și educat. Dar de acolo să ajungi să faci circ și drama asta… I-am zis: bravo, băiatule. Marioneta e persoana de lângă.

ADVERTISEMENT

Eu nu cred în relația lui Radu, deloc”, a continuat Naba la Wownews.

Irakiana a zis despre Adelina, partenera actuală a lui Radu, că este foarte teatrală. Vedeta zice că nu crede deloc în sentimentele ei față de Radu.

„Eu am surse sigure. Știu că nu e nimic între ei. Mai am și o altă persoană care îl știe. Lui Radu îi place de mine de ani de zile. Mi-a zis prietena lui”, a mai spus Naba.

Aceasta a mai declarat că motivul pentru care Radu nu a vrut să se apropie de ea în emisiune a ținut de strategia cu care s-a dus în reality-show-ul filmat în Istanbul. Chiar dacă pe micile ecrane s-a văzut o antipatie a lui față de ea, în realitate ar fi plăcut-o destul de mult.

ADVERTISEMENT