Fotbal international

Nabil Fekir, fotbalistul cu cele mai multe driblinguri din La Liga. L-a întrecut pe Messi, dar este lider și în clasamentul jucătorilor cu greșeli personale

25.11.2019 | 10:39
Nabil Fekir fotbalistul cu cele mai multe driblinguri din La Liga La intrecut pe Messi dar este lider si in clasamentul jucatorilor cu greseli personale
ADVERTISEMENT

Nabil Fekir, mijlocașul lui Real Betis, are cele mai multe driblinguri din La Liga și a reușit să-l întreacă pe Lionel Messi, dar este lider și la capitolul cele mai multe greșeli personale. Dorit în trecut de Real Madrid și de Liverpool, francezul a surprins pe toată lumea în vară când a ales să se transfere de la Olympique Lyon la Betis, dar mutarea i-a prins bine și a recunoscut că se simte împlinit.

Nabil Fekir, de la extaz la agonie pentru Betis

Nabil Fekir este un fotbalist impresionant care a fost căpitanul lui Lyon și a câștigat Cupa Mondială din Rusia cu naționala Franței în 2018. Mijlocașul lui Betis are cele mai multe driblinguri din La Liga și anume 39, mai multe decât Lionel Messi, starul Barcelonei.

ADVERTISEMENT

Totodată, el are și cele mai multe greșeli personale din campionatul Spaniei, lucru ușor de înțeles pentru că încearcă multe acțiuni personale. Chiar și așa, Betis se află doar pe locul 15 cu 16 puncte, iar Fekir a înscris până acum 3 goluri.

Top 5 fotbaliști cu cele mai multe driblinguri din La Liga:

  1. Nabil Fekir (Betis) – 39
  2. Denis Suarez (Celta) – 39
  3. André-Frank Zambo Anguissa (Villarreal) – 32
  4. Lionel Messi (Barcelona) – 30
  5. Lucas Ocampos (Sevilla) – 29
ADVERTISEMENT

Top 3 fotbaliști cu cele mai multe greșeli personale:

  1. Nabil Fekir (Betis) – 48
  2. Dani Parejo (Valencia) – 40
  3. Mikel Merino (Real Sociedad) – 38

Fekir se simte bine la Real Betis

Chiar dacă nu a ajuns la o formație care să se bată la campionat în Spania și care este departe de locurile care duc în cupele europene, Nabil Fekir a declarat că se simte foarte bine la Betis și crede că a făcut alegerea corectă în vară atunci când a semnat cu echipa andaluză.

„Mă simt foarte bine la Betis, nu cred că a fost un pas înapoi transferul meu aici. O să dau totul pe teren pentru Betis pentru a ne atinge obiectivele!”, a declarat Nabil Fekir, după primul meci jucat la Betis. Fekir a marcat atunci un gol, dar Barcelona a câștigat meciul cu 5-2.

ADVERTISEMENT
  • 60.000.000 de euro este cota de piață a lui Nabil Fekir, conformtransfermarkt.com
  • 26 de ani a împlinit Nabil Fekir pe 18 iulie