Fotbal international

Nabil Fekir se compară cu Lionel Messi! „El și cu mine suntem identici!”

31.12.2019 | 11:49
Nabil Fekir se compară cu Lionel Messi! „El și cu mine suntem identici!”
Nabil Fekir. Sursă foto: fifaultimateteam.it
ADVERTISEMENT

Nabil Fekir, mijlocașul lui Real Betis, crede că se aseamănă foarte mult cu Lionel Messi, dar recunoaște că starul Barcelonei este mai bun decât el.

Nabil Fekir se compară cu Lionel Messi

Nabil Fekir consideră că există o asemănare foarte mare între el și Lionel Messi: „El și cu mine suntem identici ca stil de joc și avem mai multe similarități, dar nu pot să neg că el este mai bun decât mine”.

ADVERTISEMENT

Totuși, mijlocașul transferat de Real Betis de la Lyon are un atuu față de starul Barcelonei și anume o Cupă Mondială câștigată în 2018 cu național Franței, spre deosebire de Lionel Messi care nu a reușit să se impună cu naționala Argentinei la un turneu final.

Nabil Fekir a fost component al naționalei Franței la Campionatul Mondial din Rusia, el intrând de multe ori pe teren din statutul de rezervă.

ADVERTISEMENT

De altfel, Cupa Mondială este singurul trofeu din cariera lui Nabil Fekir, el nereușind să câștige niciun trofeu pe vremea când îmbrăca tricoul lui Olympique Lyon.

  • 26 de ani a împlinit Nabil Fekir pe 18 iulie
  • 23 de selecții și 2 goluri are Nabil Fekri în naționala Franței

„Pentru mine Zidane a fost cel mai bun”

Nabil Fekir a dezvăluit și care este fotbalistul lui preferat, iar alegerea mijlocașului francez este nimeni altul decât Zinedine Zidane: „Pentru mine Zinedine Zidane a fost cel mai bun, chiar dacă eram destul de mic atunci când el juca fotbal”.

ADVERTISEMENT

„Zidane avea o clasă aparte și îmi plăcea foarte mult să-l urmăresc jucând fotbal.”, a mai spus NAbil Fekir într-un interviu pentru presa din Franța.

  • 40.000.000 de euro este cota de piață a lui Nabil Fekir, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri