Carousel hot news

VIDEO. Replici inedite între Nadal şi Federer: ”Dacă faci asta, nu o să te mai chem”

Primii doi jucători din clasamentul ATP, spaniolul Rafael Nadal şi elveţianul Roger Federer, au avut, joi, un schimb de replici savuros pe o reţea de socializare. Elveţianul l-a felicitat pe...
20.10.2017 | 08:28
VIDEO. Replici inedite între Nadal şi Federer: ”Dacă faci asta, nu o să te mai chem”

Primii doi jucători din clasamentul ATP, spaniolul Rafael Nadal şi elveţianul Roger Federer, au avut, joi, un schimb de replici savuros pe o reţea de socializare. Elveţianul l-a felicitat pe Rafael Nadal pentru aniversarea a un an de la inaugurarea impunătoarei sale academii de tenis din Mallorca, eveniment la care Roger Federer a fost invitat special în luna octombrie a anului trecut.

”Vreau să felicit Academia lui Rafa pentru aniversarea a un an. Ştiu că echipa şi familia lui au lucrat din greu pentru a realiza această Academie. Sunt fericit că am fost acolo, alături de Rafa, pentru a o inaugura. Sper că voi primi în curând o nouă invitaţie pentru a fi prezent acolo. Mă inspiră, abia aştept să mă întorc”, a spus Federer. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Nadal şi-a inaugurt Academia în 2016

Rafael Nadal i-a mulţumit marelui său rival, l-a invitat din nou la Academia sa de la Mallorca, dar a şi glumit însă, declarând că nu îl va mai chema pe Roger Federer în Spania dacă acesta va continua forma impresionantă avută în 2017. Cei doi s-au întâlnit ultima dată la sfârşitul săptămânii trecute, atunci când elveţianul l-a învins în finala de la Shanghai.

”Roger, mulţumesc pentru mesaj. A fost un an grozav pentru Academie şi ne-ai ajutat enorm la inaugurare. Ştiu că nu îţi pot mulţumi îndeajuns, dar ştiu cât de important a fost pentru toată lumea să fii prezent aici. Invitaţia e întodeauna deschisă. Aici e casa ta. Copiii, familia ta, toată lumea e binevenită aici. Singurul lucru care nu se poate întâmpla este ca după ce te întorci de aici să joci din nou atât de bine. Dacă asta o să se întâmple, nu o să te mai invit. Glumesc, evident”, a fost răspunsul lui Nadal.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri