Sporturi

Nadal – Djokovic, semifinală de vis la Wimbledon! Cine joacă a doua semifinală

11.07.2018 | 23:33
Nadal  Djokovic semifinala de vis la Wimbledon Cine joaca a doua semifinala

Rafa Nadal – Novak Djokovic este semifinala de vis din turneul masculin al Grand-Slam-ului de la Wimbledon. Nadal a avut nevoie de cinci seturi şi peste trei ore de joc pentru a trece de argentinianul Juan Manuel Del Potro: 7-5, 6-7, 4-6, 6-4, 6-4. Nadal a fost condus cu 2-1 la seturi de puternicul argentinian, dar a reuşit apoi să joace perfect şi să întoarcă meciul în favoarea sa.

Sârbul a avut probleme doar în al doilea set al confruntării cu japonezul Kei Nishikori, pe care l-a pierdut cu 6-3. Victorie cu 3-1 pentru Djokovic, după o lungă perioadă fără rezultate de top pentru el. Meciul dintre Nadal şi Djokovic reprezintă clar capul de afiş al penultimului act în turneul masculin. Echilibru fantastic la meciuri directe: 26 victorii Djokovic, 25 Nadal.

Nadal – Djokovic, semifinală de vis la Wimbledon! Marele favorit, Federer, eliminat

Marea surpriză a oferit-o sud-africanul Kevin Anderson, poate la cel mai important succes al carierei sale, reuşind să îl elimine după mai bine de patru ore de joc pe marele favorit, elveţianul Roger Federer, cu un set decisiv de infarct: 13-11! Anderson va da peste un alt jucător neobişnuit să ajungă la un pas de finala unui grand Slam, americanul John Isner, nici el favorit în faţa canadianului Raonic. Dar după 1-1 din două tie-break-uri americanul a câştigat următoarele două seturi şi va lupta cu Anderson pentru locul în finală. 8-3 scorul întâlnirilor directe pentru Isner.

Nadal - Djokovic, semifinală de vis la Wimbledon. În cealaltă semifinală se întâlnesc Isner şi Andersson. Ultimul a produs surpriza turneului, eliminarea lui Federer
Nadal – Djokovic, semifinală de vis la Wimbledon. În cealaltă semifinală se întâlnesc Isner şi Andersson