ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Nadal – Djokovici, episodul 40! Totul despre FINALA de la Miami

Finala turneului de la Masters-ul din Miami oferă unul dintre cele mai interesante dueluri din tenisul mondial masculin, între doi jucători care au jucat majoritatea finalelor din ultimii ani....
Autor: Adrian Căpriţă | 30.03.2014 | 14:30
Nadal - Djokovici, episodul 40! Totul despre FINALA de la Miami

Finala turneului de la Masters-ul din Miami oferă unul dintre cele mai interesante dueluri din tenisul mondial masculin, între doi jucători care au jucat majoritatea finalelor din ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Rafael Nadal şi Novak Djokovici se vor lupta pentru cel de-al doilea Masters al anului, după ce la Indian Wells s-a impus sîrbul. Lupta dintre cei a ajuns la episodul 40, scorul în acest moment fiind 22-17 pentru spaniol. Ultima partidă jucată de cei doi s-a disputat la sfîrşitul anului 2013, la Turneul Final de la Londra, cînd Djokovici s-a impus în două seturi.

Rafael Nadal s-a calificat fără mari emoţii în ultimul act, după ce a trecut de Hewitt, Istomin, Fognini, Raonic, iar în semifinale a profitat de abandonul lui Berdych. Spaniolul a pierdut un singur set, în sferturi cu Raonic.

ADVERTISEMENT

Djokovici a avut adversari mai modeşti decît adversarul său, însă a beneficiat de două abandonuri, Mayer în turul doi şi Nishikori în semifinale. Printre victimele sale s-au aflat Chardy, Robredo şi Murray.

Bookmakerii văd un meci echilibrat, cu Djokovici favorit, cotat cu 1,66. Spaniolul are o cotă destul de tentantă, 2,20.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!