Sporturi

VIDEO / DE NEOPRIT! Serena A CUCERIT toate Slamurile din 2015!

FINAL DE MECI! SERENA WILLIAMS ESTE NOUA REGINĂ DE LA WIMBLEDON, pentru a şasea oară, acesta fiind al 21-lea Grand Slam din carieră! JUCĂTOAREA DIN SUA S-A IMPUS UŞOR ÎN FINALA CU GARBINE...
11.07.2015 | 22:00
VIDEO  DE NEOPRIT Serena A CUCERIT toate Slamurile din 2015

FINAL DE MECI! SERENA WILLIAMS ESTE NOUA REGINĂ DE LA WIMBLEDON, pentru a şasea oară, acesta fiind al 21-lea Grand Slam din carieră! JUCĂTOAREA DIN SUA S-A IMPUS UŞOR ÎN FINALA CU GARBINE MUGURUZA, SCOR 6-4, 6-4!

Serena Williams a cîştigat toate cele trei Grand Slam-uri din acest an: Australian Open, Roland Garros şi Wimbledon. Pentru Serena a mai rămas doar US Open pentru a luat tot în acest sezon.

Este al 21-lea turneu de Grand Slam cîştigat de Serena Williams în carieră, fiind la două trofee de liderul acestui clasament, Stefi Graff.

Loading the player…

*****************************************************************

UPDATE 16:57 / SET Serena Williams! După ce a fost condusă mare parte a setului, jucătoarea din SUA a revenit incredibil şi a luat primul act, scor 6-4!

UPADATE 16:17 / Start în finala de la Wimbledon. 

UPDATE 16:08 / În cîteva minute începe finala feminină dintre Serena Williams şi Garbine Muguruza. Americanca e mare favorită şi are şansa să obţină al 3-lea turneu de Grand Slam al sezonului din 3 posibile. 
********************

Garbine Muguruza joacă sîmbătă prima finală de Grand Slam din carieră împotriva Serenei Williams. Meciul va avea loc de la ora 16:00 şi sportiva din Spania are o şansă imensă să cîştige primul mare turneu din carieră. 

De cealaltă parte, Serena e în căutarea de noi recorduri şi vrea să cîştige al 21-lea trofeu de Grand Slam şi cel de-al 5-lea de la All England Club. Americanca vrea să facă Marele Slam în acest an, fiind campioană la Australian Open şi Roland Garros.

Muguruza e Nadal 2

Garbine Muguruza îl idolatrizează pe Rafael Nadal, despre care spune: “E extraordinar, încerc să învăţ cît de multe pot de la el”. Se pare că de la Nadal a învăţat şi lucrurile din afara terenului, Muguruza fiind şi ea adepta superstiţiilor.

WIMBLEDON / FINALA de VIS! Federer vrea REVANŞA în faţa liderului mondial

Iberica a declarat că are o mulţime de superstiţii şi nu vrea să schimbe nimic din activităţile ei pînă după finală: “Mă spăl pe dinţi la aceeaşi oră, cobor din pat pe acelaşi picior, nu vreau să schimb nimic înainte de finală”, a spus Muguruza.

Le interzice părinţilor să vină la finală

Garbine Muguruza este protagonista unui episod ciudat în aceste zile. Părinţii sportivei i-au dat telefon spunînd că vor să vină la semifinală, însă sportiva nu a vrut să îi aducă din superstiţie:

“Au vrut să vină la semifinala cu Radwanska însă le-am spus că e mai bine să vadă meciul de acasă. Sînt superstiţioasă şi voi vedea dacă vor veni sau nu la finală, însă eu acum nu vreau să schimb nimic”, a spus Muguruza în presa engleză.

Coşmarul Serenei 

Serena Williams nu e încîntată de adversara din finală, care i-a pus mari probleme în ultimele meciuri directe. Serviciul şi loviturile puternice ale iberice îi dau fiori Serenei. Anul trecut la Roland Garros, Williams a fost eliminată în turul doi de Muguruza, fiind una dintre cele mai mari surprize ale competiţiei, scor 2-6, 2-6.

serer

 

Totuşi, Serena este favorită în această finală şi conduce în meciurile directe cu scorul de 2-1. Ultima victorie a lui Williams a fost la Australian Open 2015, cînd americanca a învins după un meci maraton, scor 2-6, 6-3, 6-2.

Finala va fi una de foc, Muguruza speră să îşi îndeplinească visul şi să cîştige prima finală de Grand Slam din carieră. Serena poate obţine al 21-lea turneu de Grand Slam din carieră, fiind favorită şi la casele de pariuri în finala de la Wimbledon. Americanca are cota 1,20, în timp ce Muguruza are cota 5,50 pentru un succes în finală.