Nicio categorie

Nadal e nebun după tenis! Vezi în ce condiţii joacă la Shanghai!

Rafael Nadal s-a săturat să privească la televizor meciurile din circuitul ATP. Nadal a luat o decizie incredibilă. Va juca la Masters-ul de la Shanghai, chiar dacă e bolnav de apendicită....
Autor: Dan Rosu | 07.10.2014 | 19:33
Nadal e nebun după tenis! Vezi în ce condiţii joacă la Shanghai!

Rafael Nadal s-a săturat să privească la televizor meciurile din circuitul ATP. Nadal a luat o decizie incredibilă. Va juca la Masters-ul de la Shanghai, chiar dacă e bolnav de apendicită. Doctorii i-au recomandat duminică două variante: operaţia sau un tratament dur cu antibiotice. Pentru a evolua miercuri contra lui Feliciano Lopez, Rafa a ales a doua variantă.

“Mi s-a spus că se poate evita operaţia şi în ultimele trei zile nu mi-am părăsit camera de hotel. Am fost supus unui tratament. Am venit aici să joc şi o voi face, dacă nu îmi voi pune viaţa în pericol”, a recunoscut Nadal.

Nadal are un motiv în plus să joace la Shanghai. Dacă nu va cîştiga turneul, sunt şanse mari ca rivalul său, Roger Federer, să îi fure locul doi ATP. Dacă Nadal părăseşte competiţia în primele tururi şi Roger prinde finala de la Shanghai, atunci Rafa va pica pe locul 3 Mondial. La fel se va întîmpla şi dacă Nadal va fi învins în sferturi sau semifinale şi Federer va cîştiga turneul.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!