Carousel hot news

Nadal, nicio şansă în faţa lui Kyrgios. Cum arată tabloul semifinalelor la Cincinnati

Bucuria că luni va fi noul lider mondial al circuitului ATP a fost umbrită pentru spaniolul Rafael Nadal, de eliminarea din sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. Rafa ştia că va...
Autor: George Heisu | 19.08.2017 | 10:07
Nadal, nicio şansă în faţa lui Kyrgios. Cum arată tabloul semifinalelor la Cincinnati

Bucuria că luni va fi noul lider mondial al circuitului ATP a fost umbrită pentru spaniolul Rafael Nadal, de eliminarea din sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. Rafa ştia că va avea un meci greu în faţa australianului, dar nu se aştepta la o ripostă atât de puternică, Kyrgios servind ca din tun şi reuşind, pe durata întregii partide, o serie de puncte de senzaţie.

Practic, Rafael Nadal nu a avut nicio şansă în faţa adversarului său, care s-a impus cu scorul de 6-2, 7-5. Rebelul Kyrgios a început furibund meciul, distanţându-se rapid la 4-0. De acolo, cei doi şi-au menţinut serviciile, australianul câştigând în final cu 6-2. Setul secund a fost mult mai echilibrat, Nadal încercând să întoarcă soarta meciului. Kyrgios s-a dovedit însă o nucă mult prea tare pentru iberic, australianul câştigând setul secund cu 7-5.

Nadal eliminare. Kyrgios vânează al patrulea titlu din carieră

Graţie victoriei din această dimineaţă, Kyrgios l-a egalat pe Nadal la doi în raportul meciurilor directe: australianul câştigase prima întâlnire, la Wimbledon, în 2014, în timp ce spaniolul s-a impus în ultimele două partide: la Roma, în 2016, şi anul acesta, la Madrid. În semifinale, Kyrgios va întâlni un alt spaniol, David Ferrer, care l-a eliminat pe austriacul Dominic Thiem, scor 6-3, 6-3, în timp ce bulgarul Grigor Dimitrov va da piept cu americanul John Inser.

Kyrgios, realizează cea mai bună performanţă după semifinala de la Miami de anul trecut, luptând pentru al patrulea titlu din carieră, după cele cucerite în 2016 la Marseille, Atlanta şi Tokyo. Este şi un bun antrenament pentru ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, care va debuta pe 28 august.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!