Nadal, eliminat în semifinale la simplu! Confruntare surpriză în ultimul act la Rio

Gabriel Esanu   
in Sporturi
14/08/2016, 15:29
Nadal, eliminat în semifinale la simplu! Confruntare surpriză în ultimul act la Rio

Rafa Nadal a resimţit oboseala după finala de dublu, cîştigată în faţa românilor Mergea şi Tecău, şi a fost eliminat în semifinale la simplu, învins de argentinianul Juan Martin del Potro.

Del Potro s-a impus în trei seturi, scor 5-7, 6-4, 7-6, şi a obţinut o calificare în finală cît se poate de meritată, dacă ţinem cont că l-a eliminat şi pe Novak Djokovic în drumul său spre ultimul act.

Juan Martin del Potro, care a fost nevoit să iasă din circuitul ATP mai bine de un an, din cauza unei accidentări, a demonstrat la Rio că este gata să revină în top 10 în cel mai scurt timp.

În finala de la Rio, îl va înfrunta pe Andy Murray, deţinătorul titlului olimpic. Britanicul a trecut în semifinale de japonezul Key Nishikori, scor 6-1, 6-4. Nadal şi Nishikori se vor înfrunta în partida pentru bronz.

Ştirea MOMENTULUI

FCSB – Hajduk Split 2-1 în turul 3 preliminar Europa League. Gnohere, eroul roş-albaştrilor! Calificare dramatică!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×