ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Nadal spune adio turneului de la Indian Wells! Vezi cine a fost călăul spaniolului

 Rafael Nadal a fost eliminat în turul 3 al turneului de la Indian Wells în 3 seturi de Alexandr Dolgopolov. Ucrainianul s-a impus în 3 seturi, 6-3,3-6,7-6 la capătul unui meci în care a avut 36...
Autor: Marian Popovici | 11.03.2014 | 10:26
Nadal spune adio turneului de la Indian Wells! Vezi cine a fost călăul spaniolului

 Rafael Nadal a fost eliminat în turul 3 al turneului de la Indian Wells în 3 seturi de Alexandr Dolgopolov. Ucrainianul s-a impus în 3 seturi, 6-3,3-6,7-6 la capătul unui meci în care a avut 36 de lovituri direct cîştigătoare. 

ADVERTISEMENT

Surpriza produsă de Alexandr Dolgopolov îl costă destul de scump pe Rafael Nadal, în condiţiile în care spaniolul este deţinătorul titlului. Primul set a avut un început destul de confuz, primele 4 game-uri fiind break-uri. Ucrainianul a reuşit, însă să îşi adjudece primul set din carieră în faţa lui Nadal. În setul secund, spaniolul a reuşit să controleze disputa şi s-a impus cu 6-3. Setul decisiv a fost unul foarte disputat, cu multe răsturnări de situaţie. Dolgopolov a reuşit să se desprindă la 5-2, însă Nadal a avut o răbufnire de orgoliu şi a reuşit să cîştige 3 game-uri la rînd. Însă ucrainianul a reuşit să îşi ţină nervii în frîu şi să se impună în tie break-ul decisiv.

Următorul antrenor al lui Dolgopolov va fi italianul Fabio Fognigni, care a trecut în 3 seturi de Gael Monfils. În afară de Nadal, nu s-au înregistrat mari surprize şi principalii favoriţi au reuşit să treacă mai departe.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!