Life

Nadia Comăneci împlinește astăzi 60 de ani. Cum se menține în formă “Zeița de la Montreal”. Foto

Este o zi mare pentru Nadia Comăneci. Celebra gimnastă împlinește pe 12 noiembrie frumoasa vârstă de 60 de ani, vârstă pe care nu o arată absolut deloc.
12.11.2021 | 11:24
Nadia Comaneci implineste astazi 60 de ani Cum se mentine in forma Zeita de la Montreal Foto
ADVERTISEMENT

Deși împlinește 60 de ani „zeița de la Montreal” se menține în formă maximă. De-a lungul timpului au existat zvonuri că ar fi apelat la operații estetice, dar gimnasta nu a confirmat nimic.

Foarte activă pe rețelele de socializare Nadia Comăneci le arată celor care o urmăresc care sunt activitățile zilnice, dar și faptul că nu a renunțat la sport.

ADVERTISEMENT

Nadia Comăneci a împlinit 60 de ani. Gimnasta este în formă maximă

Renumita gimnastă are o mobilitate impresionantă în ciuda faptului că a schimbat prefixul și a ajuns la vârsta de 60 de ani. Nadia Comăneci reușește să facă tot felul de mișcări.

Vedeta, care locuiește de ani buni în America, arată impecabil și nimic nu trădează trecerea anilor.  În plus, au trecut 45 de ani de când a luat prima notă de 10 din istoria acestui sport.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie sportiva a transmis un mesaj pe social media, sărbătorind alături de partenerul ei de viață, Bart Conner, reușita de la Jocurile Olimpice din 1976.

„O picătură de istorie 45 de ani mai târziu cu prima mea medalie olimpică. Jocurile Olimpice de la Montreal 1976.

ADVERTISEMENT

Adăugând colecţiei 1976 Montreal Olympic camioneta GMC în ediţie limitată cu logul Montreal, pentru a sărbători aniversarea primului 10 perfect în 18 iulie.

Mulţumesc, Bart Conner”, a scris Nadia Comăneci, pe pagina de Instagram, acolo unde este urmărită de peste 131 de milioane de utilizatori din întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Mesajul transmis de Nadia Comăneci la împlinirea celor 60 de ani

Celebra sportivă a primit numeroase urări de la fani din întreaga lume, cărora vedeta nu a uitat să le mulțumească pentru gândurile frumoase.

„Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru urări, în această zi de 12 noiembrie, în care am ajuns la o anumită vârstă.

Vă doresc tot binele din lume, rămâneți sănătoși. Mulțumesc”, este mesajul transmis de Nadia Comăneci, în ziua în care a împlinit 60 de ani.

Unul dintre cadourile care a impresionat-o pe „zeița de la Montreal” vine din partea Romfilatelia, societatea care emite timbre și efecte poștale românești.

Compania a scos pe piață o ediție specială de timbre cu imaginea sportivei. De asemenea, ele au un mesaj aniversar pentru gimnastă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadia Comaneci (@comaneci10)

ADVERTISEMENT