Sporturi

Nadia Comăneci a împlinit 58 de ani! Mesaje din toată lumea pentru ”Zeița de la Montreal”

12.11.2019 | 10:40
Nadia Comaneci a implinit 58 de ani Mesaje din toata lumea pentru Zeita de la Montreal
ADVERTISEMENT

Fosta mare gimnastă Nadia Comăneci a împlinit 58 de ani și a primit mesaje de felicitare din întreaga lume. Românca stabilită în Statele Unite ale Americii a rămas în inime fanilor ca ”Zeița de la Montreal”, acolo unde a primit nota 10 acordată pentru prima dată în istoria gimnasticii.

Nadia Comăneci a împlinit 58 de ani

Nadia Comăneci a mai obţinut şase note de 10,00 la ediţia Jocurilor Olimpice de la Montreal, iar fetiţa din Oneşti se întorcea acasă cu tolba plină. Cinci medalii olimpice a fost palmaresul. Trei medalii de aur (individual compus, paralele şi bârnă), un argint (la echipe) şi un bronz (sol). Presa din întreaga lume nu a făcut risipă de laude după atingerea perfecţiunii.

ADVERTISEMENT

Oamenii apropiați de gimnastică nu au uitat-o pe Nadia Comăneci și i-au trimis o mulțime de mesaje de felicitare la împlinirea vârste de 58 de ani. ”Performanțe multiple. Un sportiv. Milioane inspirate! La mulți ani, Nadia Comăneci! Vă mulțumim că ne-ați inspirat și ne-ați făcut să credem că totul e posibil!” sau ”La mulți ani, Nadia! Pentru mine este cea mai mare gimnastă din toate timpurile” sunt doar câteva dintre mesajele primite de fosta gimnastă.

Matt Damon, invitat la petrecerea Nadiei Comăneci

Nadia Comăneci şi-a serbat ziua de naştere alături de familie şi prieteni în Statele Unite ale Americii. Printre invitați s-a aflat și celebrul actor Matt Damon, aflat în Oklahoma pentru filmările unei noi producții cinematografice. Fosta gimnastă a pus și fotografii de la petrecere pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Such a nice surprise … b day dinner celebration …..to bump into Matt Damon #okc #bday

A post shared by Nadia Comaneci (@comaneci10) on

Fosta mare gimnastă a luat atitudine după ce echipa feminină a României a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020. “Nu cred că e o mare surpriză că România nu s-a calificat. Dar ceva trebuie schimbat. Este un semnal de alarmă pentru România!”, a declarat Nadia Comănesci.