Sporturi

Nadia Comăneci a vorbit despre legătura pe care o are cu Simona Halep: “Este o amiciţie de fete. Îi dau sfaturi doar la shopping”

22.02.2019 | 16:30
Nadia Comaneci a vorbit despre legatura pe care o are cu Simona Halep Este o amicitie de fete Ii dau sfaturi doar la shopping

Nadia Comăneci a vorbit despre legătura pe care o are cu Simona Halep. Nadia Comăneci, o bună prietenă a Simonei Halep, a vorbit despre relaţia pe care o are cu sportiva de pe locul 2 WTA. Fosta mare gimnastă s-a declarat mândră în mai multe rânduri de constănţeancă şi de perfromanţele reuşite la nivel înalt în tenisul mondial feminin, iar de curând a vorbit pe larg în cadrul unei conferinţe de presă.

“Simona nu mă sună să îmi ceară sfaturi, mai mult ne dăm mesaje. Ea este ocupată mai mult cu turneele ei. Ştie că atunci când am timp mă uit la meciurile ei. Am văzut şi ieri meciul, mi-a părut rău, dar asta face parte din sport, o dată câştigi, o dată pierzi. Însă eu nu comentez cu ea tehnica ei, pentru că ea face acest sport de la 5 ani. E ca şi cum ea ar veni să îmi spună mie ce trebuie făcut la Tsukahara, la sărituri. Deci nu intrăm în detalii de acest gen, este o amiciţie de fete. Eu nu-i dau niciun sfat decât dacă e legat de shopping, deşi ea se descurcă şi acolo”, a declarat Nadia Comăneci.

Nadia Comăneci a comentat relaţia ei cu Simona Halep

Nadia Comăneci a declarat, de asemenea, că va dori să meargă şi la Fed Cup să le susţină pe fete în semifinala din aprilie cu Franţa, dar dacă nu va putea, va merge fără doar şi poate la Roland Garros. “Nu ştiu dacă ajung la Paris în perioada respectivă (n.r. – la meciul Franţa – România din semifinalele Fed Cup) pentru că am câteva evenimente la care trebuie să particip şi nu ştiu cum le leg pe toate. Dacă se potriveşte vin. Dar încerc să ajung la Roland Garros. Ar fi fantastic ca România să câştige Fed Cup, ştiu că Simona îşi doreşte foarte mult. Ar fi bine pentru sport, pentru România, e bine din toate punctele de vedere”, a mai spus ea.