News

Nadia Comăneci, dezvăluiri CUTREMURĂTOARE!

Nadia Comaneci a comentat în presa britanică informaţiile privind tentativa de sinucidere despre care presa internaţională a relatat pe larg în ultimele două decenii. Fosta gimnastă a...
09.08.2014 | 21:56
Nadia Comaneci dezvaluiri CUTREMURATOARE

Nadia Comaneci a comentat în presa britanică informaţiile privind tentativa de sinucidere despre care presa internaţională a relatat pe larg în ultimele două decenii. Fosta gimnastă a declarat, pentru Radio Times, că tentativa de sinucidere este o simplă invenţie pornită de la un film ce a apărut în 1984. 

“În 1984 a fost un film, Nadia, în care se spunea că mi-am văzut prietenul – nu ştiu care deoarece nu am vorbit cu nimeni despre asta – cu o altă fată, aşa că am băut apă sanitară pentru a mă sinucide. Nu ştiu cine a inventat asta. Nici nu aveam timp pentru viaţă în acel moment”, a declarat Nadia Comăneci.

Totodată, Nadia Comăneci le-a mai spus britanicilor că a avut mari probleme în timpul regimului comunist.

În anii ’80, deşi era extrem de respectată, Nadia avea un salariu de doar 100 de dolari pe lună, iar iarna dormea alături de fratele şi mama ei în bucătarie pentru a se încălzi.

Din cauza sărăciei, Nadia spune că nu avea prieteni. “Nu doream să vadă cât de săracă sunt”, a comentat Nadia.  Apoi, pe când avea 25 de ani, Nadia Comăneci a rămas şi fără salariu deoarece nu avea copii. “Cei ce nu au copii sunt niste dezertori”, declara Nicolae Ceauşescu la acea vreme, potrivit sursei citate.

Publicaţia britanică a mai amintit că Nadia Comăneci a fost ajutată să ajungă în America de Constantin Panait, cel care avea apoi să-i devină manager. Presa vremii nota că cei doi au avut şi o relaţie amoroasă, deşi Panait era căsătorit si avea patru copii. “Am fost criticată, dar nimeni nu mă ştia cu adevărat”, a comentat Nadia.

De asemenea, jurnaliştii britanici precizează că Nadia Comăneci a fost aspru criticată după ce a ajuns în America, deoarece se îmbrăca cu fuste scurte.

Sursă: www.realitatea.net