Life

Nadia Comăneci, imagine rară cu mama sa. Cum arată femeia și cum a apărut alături de gimnastă

Nadia Comăneci, prima gimnastă care a luat nota 10 la Jocurile Olimpice de la Montreal, este tare mândră de mama sa ajunsă la vârsta de 80 de ani.
05.10.2021 | 16:31
Nadia Comaneci imagine rara cu mama sa Cum arata femeia si cum a aparut alaturi de gimnasta
Nadia Comăneci, imagine rară cu mama sa. Cum arată femeia și cum a apărut alături de gimnastă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Sportiva a publicat o imagine rară în mediul virtual cu cea care a adus-o pe lume. Ștefania Alexandrina este cea care a ghidat primii pași ai vedetei în lumea sportului în care a ajuns să exceleze.

Nadia Comăneci este discretă legat de viața sa personală, însă de această dată le-a arătat celor care o urmăresc cum arată mama sa, care se mențină în formă maximă la 80 de ani.

ADVERTISEMENT

Nadia Comăneci, mândră de mama sa. Cum arată femeia la vârsta de 80 de ani

„Mama și cu mine, pe bârna de echilibru… are 80 ani și numărătoarea continuă”, a scris Nadia Comăneci la descrierea pozei de pe Instagram.

Internauții nu au stat deloc pe gînduri și au reacționat imediat la postarea vedetei. Cei aproape 4.000 de oameni au remarcat faptul că Ștefania, mama sportivei, arată foarte bine la vârsta sa.

ADVERTISEMENT

„Are 80 de ani și se menține perfect”, „Wooow! Arată așa de bine la 80 ani! Mai mult de 70 nu i-aș fi dat. Să fie sănătoasă” sau „10 perfect”, sunt câteva dintre mesajele fanilor.

Mariana Drăgulescu nu a trecut cu vederea postarea „zeiței de la Montreal” și s-a bucurat când a aflat că Nadia Comăneci are zilele acestea parte de compania mamei sale, în America.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadia Comaneci (@comaneci10)

Nadia Comăneci, despre începuturile în gimnastică. Când a descoperit sportul

Nadia Comăneci a devenit campioană la Olimpiada din 1976, la Montreal, la numai 14 ani, fiind prima sportivă care obține nota maximă la un asemenea concurs, asta și datorită mamei sale care a înscris-o la acest sport la numai 6 ani.

„Aveam foarte multă energie. Mama a încercat să găsească o variantă prin care să–mi consum energia în condiții mai sigure. Să las în pace copacii, casele și alte obiecte. În Onești se deschisese o mică sală de sport de către familia Simionescu.

ADVERTISEMENT

La șase ani și ceva, am intrat pentru prima dată în ea și am descoperit paralelele mai interesante decât bătătorul de covoare și saltelele care mă ajutau să nu mă mai julesc. 

Acolo, sub îndrumarea antrenorului Marcel Duncan, am învățat să fac prima rostogolire, prima roată, prima prindere la bară. Mă jucam și învățam totodată.

Mama era fericită că scapă pentru câteva ore de mine și putea să–și vadă liniștită de treburile casnice”, este unul dintre pasajele care apare în cartea „Scrisori către o tânără gimnastă” scrisă de Nadia Comăneci.

ADVERTISEMENT