Life

Nadia Comăneci, nostalgică la vremurile de odinioară. Imaginea de colecție postată de sportivă

11.03.2021 | 07:55
Nadia Comaneci nostalgica la vremurile de odinioara Imaginea de colectie postata de sportiva
ADVERTISEMENT

Nadia Comăneci a devenit nostalgică la vremurile de odinioară, cele de glorie în care era pe culmile succesului mulțumită gimnasticii. Cu această ocazie fosta sportivă le-a arătat tuturor o imagine de colecție de când participa la concursuri. 

Cea mai medaliată sportivă a României din istoria Jocurilor Olimpice a publicat pe rețelele de socializare o imagine de când era mică și câștiga premii pe bandă rulantă. Vedeta are în palmares foarte multe medalii obținute la competițiile sportive.

ADVERTISEMENT

Fotografia postată de gimnastă a ajuns imediat la inimile fanilor, care au apreciat-o în număr foarte mare. Poza cu Nada Comăneci a strâns peste 5.100 de aprecieri și foarte multe comentarii, chiar și din partea unor vedete autohtone.

Nadia Comăneci a scos de la naftalină o imagine de colecție

„Cea mai bună!!!!♥️♥️♥️???”, a fost mesajul lăsat de fosta prezentatoare TV, Diana Dumitrescu, în timp ce alți internauți s-au bucurat să vadă imaginea de colecție publicată în mediul online de Nadia Comăneci.

ADVERTISEMENT

„Te iubesc Nadia, mi-am numit fiica după tine”, „Întotdeauna idolul meu! Eroul meu! Modelul meu”, „Perfectă”, „Vremuri minunate pentru gimnastică… îmi e dor de acele zile”, sunt câteva dintre mesajele lăsate de fani pe Instagram.

Sportiva, care a luat primul 10 perfect din istoria gimnasticii, a avut grijă să le răspundă fanilor ei. Nadia Comăneci a făcut istorie de la o vârstă foarte mică, având numai amintiri frumoase din perioada în care urca pe podiumuri.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nadia Comaneci (@comaneci10)

„Este adevărat că am făcut istorie la o vârstă foarte tânără, rezultatele mele rămânând în memoria publicului, dar cred că sunt mulți sportivi români meritoși care au făcut ca România să fie cunoscută și respectată.

Sunt mândră de toate medaliile pe care le-am obținut în competițiile de gimnastică. Fiecare a însemnat recunoașterea unei pregătiri intense și depășirea propriilor limite. Medaliile olimpice au, într-adevăr, un loc aparte în palmaresul oricărui sportiv.

ADVERTISEMENT

Sunt dovada că drumul ales a fost cel corect și că a meritat fiecare sacrificiu făcut de-a lungul său. Ceea ce simte un sportiv atunci când urcă pe podiumul olimpic și primește o medalie olimpică este atât de intens încât nu poate fi descris în cuvinte.

E o fericire, amestecată cu mândrie și satisfacție, greu de explicat. Și îmi doresc ca sportivii noștri tineri să ajungă să trăiască o astfel de experiență unică”, a declarat Nadia Comăneci într-un interviu recent pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT