Life

Nadia Comăneci, revedere emoționantă cu Arnold Schwarzenegger. Cum au apărut cei doi

Nadia Comăneci, întâlnire melancolică cu actorul Arnold Schwarzenegger. Imaginile cu cele două vedete, aflate în America.
06.02.2023 | 17:50
Nadia Comaneci revedere emotionanta cu Arnold Schwarzenegger Cum au aparut cei doi
Nadia Comăneci, întâlnire melancolică cu actorul Arnold Schwarzenegger. Imaginile cu cele două vedete, în America. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Celebra gimnastă care locuiește de ani buni în Statele Unite ale Americii a avut parte recent de o revedere emoționantă cu protagonistul din seria Terminatorul. Cum au apărut cei doi și care este legătura dintre ei.

Nadia Comăneci, întâlnire melancolică cu actorul Arnold Schwarzenegger. Imaginile cu cele două vedete, în America

Nadia Comăneci și Arnold Schwarzenegger au avut o întâlnire melanolică în urmă cu puțin timp când vedeta a mers la sala de sport unde a dat peste cunoscutul actor american de origine austriacă, în vârstă de 75 de ani.

ADVERTISEMENT

Gimnasta s-a bucurat să-l revadă pe starul de la Hollywood care nu a renunțat la sport în ciuda vârstei sale. Filantropul a fost declarat Mr. Olympia timp de 7 ori și apoi s-a retras din activitatea competițională, dar face în continuare mișcare.

„Antrenamentul de dimineață cu bunul meu prieten”, a scris sportiva pe pagina personală de Instagram legat de o imagine în care apare alături de campionul mondial la culturism.

ADVERTISEMENT

„Zeița de la Montreal” și actorul american sunt foarte apropiați și se cunosc de ani buni. Cei doi nu apar pentru prima oară împreună, în urmă cu câțiva ani sportiva fiind antrenoarea fostului guvernator al statului California.

Nadia Comăneci și Arnold Schwarzenegger, la sală
Nadia Comăneci și Arnold Schwarzenegger, la sală. Sursa foto: Instagram.com

Nadia Comăneci și Arnold Schwarzenegger, prieteni buni

Filmarea din sala de antrenament a fost făcută publică de gimnastă, care la momentul respectiv mărturisea că numărul 10 îi poartă noroc, făcând referire la nota primită la Jocurile Olimpice în anul 1976.

ADVERTISEMENT

„Este extraordinar să vii devreme la sală şi să ai ca antrenoare o campioană olimpică.  Mulţumesc, Nadia Comăneci! 10 repetări în onoarea primului 10 perfect de la Jocurile Olimpic”, a scris Arnold Schwarzenegger pe Facebook în anul 2015, notează wall-street.ro.

„Nadia a fost partenera mea de antrenament astăzi, ce părere aveţi? Şi antrenoarea mea…”, a completat actorul american în timp ce Nadia Comăneci a subliniat că 10 este numărul său norocos.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, prietenia celor doi sportivi a depășit granițele sălii de antrenament având în vedere că în 2017 au petrecut Crăciunul împreună.

ADVERTISEMENT