Sporturi

Nadia Comăneci se teme de răspândirea coronavirusului: „Îmi e frică!”

25.03.2020 | 10:57
Nadia Comaneci se teme de raspandirea coronavirusului Imi e frica
ADVERTISEMENT

Nadia Comăneci a vorbit despre epidemia de coronavirus care s-a abătut și asupra SUA, țară în care „zeița de la Montreal” este stabilită. Aceasta a mărturisit că îi este teamă de răspândirea virusului, conform libertatea.ro.

Nadia Comăneci, îngrijorată de răspândirea coronavirusului

Nadia Comăneci a vorbit despre regulile pe care trebuie să le respecte în SUA din cauza pandemiei: „Suntem ca toată lumea, cu responsabilitatea de a evita contactul cu cei din jur. Încercăm să fim activi cum putem”.

ADVERTISEMENT

„Este OK să ieşi în parc sau să mergi cu bicicleta, dar trebuie să se respecte distanţa de doi metri faţă de ceilalţi ca să nu se răspândească virusul. Depinde şi de oraş sau de stat.

Oricum, cam fiecare are acasă un aparat gen bicicletă sau o bandă de mers. Devenim creativi. Mişcarea este foarte importantă la sănătate”, a mai spus Nadia Comăneci.

ADVERTISEMENT

„Îmi este frică!”

Nadia Comăneci a mărturisit că îi este teamă de răspândirea virusului: „Îmi este teamă de răspândire. De aceea încercăm să ne facem partea noastră de responsabilitate”.

„Sala noastră de gimnastică este închisă pentru public. Este închisă de două săptămâni şi va rămâne închisă pe o durată nedeterminată.

ADVERTISEMENT

Cam tot este închis, în afară de farmacii şi de alimentare”, a mai spus Nadia Comăneci.

Nadia a dezvăluit și felul în care se face aprovizionarea cu alimente în SUA: „Aici se comandă mâncare pe aplicaţii. Apoi, fie se trimite mâncarea acasă, fie este un loc amenajat special în „parking lot” (N.R- locul de parcare), unde stai în maşină şi ei vin şi îţi fac livrarea, fie mergi tu personal”

„Sunt anumite ore speciale pentru vârste diferite”, a încheiat „zeița de la Montreal”.

Nadia este de acord cu amânarea Jocurilor Olimpice: „Este o decizie corectă. În aceste circumstanțe, sănătatea planetei este prioritară. Să stați safe, să ne vedem cu bine”.

ADVERTISEMENT

  • 58 de ani a împlinit Nadia Comăneci pe 12 noiembrie