Sporturi

Nadia Comăneci, Simona Halep și Ianis Hagi, mesaje emoționante pentru „Cei din Linia Întâi”! Video

12.04.2020 | 19:55
Nadia Comaneci Simona Halep si Ianis Hagi mesaje emotionante pentru Cei din Linia Intai Video
ADVERTISEMENT

Nadia Comăneci, Simona Halep și Ianis Hagi au răspuns pozitiv solicitării Ministerului Afacerilor Interne pentru a realiza un material video de mulțumire celor implicați activ în lupta împotriva coronavirusului pe teritoriul României.

Nadia Comăneci, Simona Halep și Ianis Hagi, moment emoționant

Ministerul Afacerilor Interne a realizat un material video de mulțumire forțelor de ordine, cadrelor medicale și tuturor celor implicați activ în lupta împotriva noului coronavirus în România.

ADVERTISEMENT

Cu melodia lansată de Smiley și Cabron, numită „Cine-i salvează pe eroi?”, în fundal, în videoclip apar „cei din linia întâi”, dar și Nadia Comăneci, Simona Halep, Ianis Hagi și actorii Maia Morgenstern, Horațiu Mălăele și Victor Rebengiuc. Click AICI pentru video.

Pentru cei din Linia Întâi cu dragoste, admirație și prețuire! Ei sunt Eroii zilelor noastre și avem datoria să-i protejăm fiind responsabili și solidari cu eforturile lor. Împreună reușim!”, se arată pe contul de Facebook al MAI.

ADVERTISEMENT

Donație de 30.000 de euro

Alături de aparițiile în materialele de conștientizare a actualei situații realizate de autorități, Simona Halep s-a implicat activ în lupta împotriva coronavirusului și prin donații.

Sportiva a dezvăluit că a donat 30.000 de euro pentru spitalele din România, multe dintre ele greu încercate în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Este adevărat, aceasta este suma, 30.000 de euro. Nu mă uit la știri, dar stăteam în casă cu Toni, cu prietenul meu, și am văzut cât e de greu pentru toată lumea. Am decis amândoi să donăm, a fost un moment venit din interior.

Indiferent de sumă, trebuie să donez. A venit din suflet. Nu îmi place să anunț oficial aceste donații. Doctorii și românii au nevoie de ajutor”, a declarat Simona Halep la TV Digisport.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a avut un început de sezon cu prestații solide, reușind să ajungă în semifinalele turneului de Mare Șlem de la Melbourne și să câștige competiția de la Dubai.

  • 2 este locul ocupat de Simona Halep în ierarhia WTA
ADVERTISEMENT