ADVERTISEMENT
Sporturi

Nadia Comăneci, Simona Halep și Ianis Hagi, mesaje emoționante pentru „Cei din Linia Întâi”! Video

Autor: Francisc Oprea | 12.04.2020 | 19:55
Nadia Comăneci, Simona Halep și Ianis Hagi, mesaje emoționante pentru „Cei din Linia Întâi”! Video
Simona Halep ocupă locul doi în clasamentul WTA

Nadia Comăneci, Simona Halep și Ianis Hagi au răspuns pozitiv solicitării Ministerului Afacerilor Interne pentru a realiza un material video de mulțumire celor implicați activ în lupta împotriva coronavirusului pe teritoriul României.

ADVERTISEMENT

Nadia Comăneci, Simona Halep și Ianis Hagi, moment emoționant

Ministerul Afacerilor Interne a realizat un material video de mulțumire forțelor de ordine, cadrelor medicale și tuturor celor implicați activ în lupta împotriva noului coronavirus în România.

Cu melodia lansată de Smiley și Cabron, numită „Cine-i salvează pe eroi?”, în fundal, în videoclip apar „cei din linia întâi”, dar și Nadia Comăneci, Simona Halep, Ianis Hagi și actorii Maia Morgenstern, Horațiu Mălăele și Victor Rebengiuc. Click AICI pentru video.

ADVERTISEMENT

Pentru cei din Linia Întâi cu dragoste, admirație și prețuire! Ei sunt Eroii zilelor noastre și avem datoria să-i protejăm fiind responsabili și solidari cu eforturile lor. Împreună reușim!”, se arată pe contul de Facebook al MAI.

Donație de 30.000 de euro

Alături de aparițiile în materialele de conștientizare a actualei situații realizate de autorități, Simona Halep s-a implicat activ în lupta împotriva coronavirusului și prin donații.

ADVERTISEMENT

Sportiva a dezvăluit că a donat 30.000 de euro pentru spitalele din România, multe dintre ele greu încercate în această perioadă.

Este adevărat, aceasta este suma, 30.000 de euro. Nu mă uit la știri, dar stăteam în casă cu Toni, cu prietenul meu, și am văzut cât e de greu pentru toată lumea. Am decis amândoi să donăm, a fost un moment venit din interior.

ADVERTISEMENT

Indiferent de sumă, trebuie să donez. A venit din suflet. Nu îmi place să anunț oficial aceste donații. Doctorii și românii au nevoie de ajutor”, a declarat Simona Halep la TV Digisport.

Simona Halep a avut un început de sezon cu prestații solide, reușind să ajungă în semifinalele turneului de Mare Șlem de la Melbourne și să câștige competiția de la Dubai.

ADVERTISEMENT
  • 2 este locul ocupat de Simona Halep în ierarhia WTA
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!