Life

Nadia Comăneci, Simona Halep și Ilie Năstase, susținere pentru Adrian Petrache la X Factor! Momentul bestial cu Loredana Groza

18.12.2020 | 22:57
Nadia Comaneci Simona Halep si Ilie Nastase sustinere pentru Adrian Petrache la X Factor Momentul bestial cu Loredana Groza
ADVERTISEMENT

Nimănui nu i-a venit să creadă! Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam a fost susținut în marea finală a competiției de nume grele ale sportului românesc și nu numai, în finala X Factor România!

Fiecare concurent a primit susținere prin mesaje video înregistrate de la cântăreți și alte personalități marcante, însă numele grele pe care a reușit să le strângă Adrian Petrache nu le-a strâns nimeni.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, Ilie Năstase, Nadia Comăneci, Anastasia Soare și Armand Assante au fost câteva dintre celebritățile care și-au arătat susținerea pentru Loredana Groza și concurentul cu care vedeta speră să câștige acest sezon X Factor.

Adrian Petrache, duet excepțional cu Delia Matache în finala X Factor

De altfel, duetul pe care l-a avut Loredana cu nepotul lui Florin Salam a fost unul de-a dreptul sublim! Cei doi au cântat o melodie în primă audiție, compusă chiar de cântăreață.

ADVERTISEMENT

Lori a fost acompaniată pe scena de Banda Agurida și Gipsy Brothers, iar melodia „Efemer” i-a impresionat și pe ceilalți membri ai juriului. Ștefan Bănică Junior și Delia Matache nu și-au putut ascunde lacrimile în timpul prestației celor doi.

„Cel mai bun moment din această seară la X Factor”, a declarat Florin Ristei după melodia cântată de Loredana și Adrian.

ADVERTISEMENT

Delia: „Simt că ne-am înfierbântat”

„Eu simt că ne-am înfierbântat maxim cumva. A fost un moment cum n-am mai văzut până acum la X Factor. A fost atâta încărcătură. A fost pasiune”, a declarat Delia Matache, profund impresionată.

„Cum te înțelege pe lumea ta lumea nu te înțelege nimeni. A fost ideea lui să cântăm această melodie”, a explicat Loredana la finalul declarațiilor făcute de jurați, care au analizat momentul muzical excepțional oferit de cei doi.

ADVERTISEMENT

În finala X Factor s-au mai calificat trupa Super 4 din echipa lui Florin Ristei, Sonia Mosca din echipa Deliei și Andrada Precup, tânăra care l-a făcut pe Ștefan Bănică să plângă de fiecare dată când a pășit pe scena de la Antena 1.

 

ADVERTISEMENT