Sporturi

Nadia Comăneci, surprinsă alături de Kobe Bryant. Fostul mare baschetbalist le-a dedicat o carte copiilor săi

Autor: Alin Miu | 30.08.2019 | 23:17
Nadia Comăneci, surprinsă alături de Kobe Bryant. Fostul mare baschetbalist le-a dedicat o carte copiilor săi
Nadia Comăneci, surprinsă alături de Kobe Bryant

Fosta mare gimnastă Nadia Comăneci a fost prezentă la lansarea de carte a lui Kobe Bryant, iar evenimentul a fost unul de o însemnătate importantă pentru fostul star al lui LA Lakers. Kobe Bryant le-a dedicat această carte celor patru fete ale sale. 

Nadia Comăneci, surprinsă alături de Kobe Bryant

Nadia Comăneci și Kobe Bryant sunt buni prieteni. De altfel, fostul mare baschetbalist a putut fi văzut recent în tribună la jocul Simona Halep – Taylor Townsend, din turul 2 de la US Open.

Kobe Bryant (41 ani) s-a retras din baschetul profesionist în 2016. Este singurul jucător din lume căruia franciza la care a activat, LA Lakers, i-a retras ambele numere pe care le-a purtat pe echipamentul de joc (8 și 24).

Acesta a fost de cinci ori campion mondial alături de LA Lakers, iar în două dintre finale a fost desemnat MVP. Kobe a stârnit rumoare recent într-un interviu acordat unui important canal de afaceri de pe YouTube, spunând că fostul său coleg Shaquille O’Neal ar fi putut câștiga 12 inele de campion dacă ar fi avut nivelul său de muncă. O’Neal a câștigat patru titluri de-a lungul carierei.

După ce și-a încheiat cariera de baschetbalist, Kobe Bryant a intrat în lumea afacerilor, însă, în același timp, a căutat să inspire copiii din întreaga lume prin cărți scrise și totodată ilustrate pe înțelesul lor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!