News

Nadia, relaţie bombă cu Gigi Neţoiu înainte de 1989?

Securistii l-au luat la intrebari pe Gigi Netoiu in legatura cu o presupusa relatie pe care fostul actionar al lui Dinamo ar fi avut-o cu gimnasta. In dosarul pe care Nadia il are la CNSAS sunt...
05.12.2014 | 10:56
Nadia relatie bomba cu Gigi Netoiu inainte de 1989

Securistii l-au luat la intrebari pe Gigi Netoiu in legatura cu o presupusa relatie pe care fostul actionar al lui Dinamo ar fi avut-o cu gimnasta. In dosarul pe care Nadia il are la CNSAS sunt trecute mai multe declaratii ale omului de afaceri.

1

Unul dintre cei mai urmariti romani de catre “baietii cu ochii albastri” de la securitate a fost Nadia Comaneci. Notorietatea gimnastei, dar si presupusa relatie cu Nicu Ceausescu au facut-o pe sportiva sa fie in atentia oamenilor care vorbeau cu mapa sau cu gulerul de la camasa. Poate si din acest motiv, Nadia a preferat sa fuga din tara cu putin inainte de Revolutia din 1989, atunci cand in urma ei, in Romania au ramas cei din familie, prietenii si un dosar gros in arhivele securitatii.

2

Dupa plecare, securistii i-au luat la intrebari pe toti apropiatii gimnastei, au intrat in casa ei si au ridicat absolut tot, iar printre cei care au trebuit sa dea cu subsemnatul s-a aflat si Gigi Netoiu. Iar aici intervine elementul surpriza, asta pentru ca securistii credeau ca “tovarasul” Netoiu a avut o relatie cu sportiva si, astfel, l-au luat la intrebari pe fostul actionar de la Dinamo. CANCAN.RO a aflat ca in dosarul Nadiei de la Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii exista mai multe declaratii date de Netoiu in legatura cu Nadia.

3

Netoiu l-a botezat pe fiul Nadiei

Faptul ca Gigi Netoiu si Nadia Comaneci au fost apropiati inainte de Revolutie este confirmat de un eveniment care a avut loc in primavara lui 2007. Atunci, fosta gimnasta si sotul ei au organizat taierea de mot a micutului Dylan, fiul lor. Nasi au fost alesi Gigi Netoiu si iubita de atunci a acestuia, Luchi Georgescu. Totusi, in afara de presupunerile securistilor, pana astazi nu exista vreun alt element care sa arate ca Nadia si fostul actionar de la Dinamo au fost impreuna in anii comunismului.

4

Securistii au ridicat si scrisorile pe care Stefan Banica jr. i le trimitea Nadiei

“Dosarul Sport”, asa cum este trecut la CNSAS, contine mai multe volume pline cu note informative despre tot sportul romanesc. Impartite pe federatii, iar unul dintre volume poarta chiar numele campioanei olimpice. Printre sutele de file, securistii au trecut si pasaje din scrisorile primite de cea care a luat prima nota de 10 din istoria gimnasticii, scrisori ridicate din aparatamentul sportivei, la scurt timp dupa ce aceasta a fugit din tara. CANCAN.RO a publicat in exclusivitate pasaje din insemnarile pe care Stefan Banica jr. i le trmitea Nadiei, cei doi avand o relatie, in timpul careia sportiva ar fi ramas gravida . “Ai grija! O sa-ti trimit eu mai multe carti, sa stii ce ai de facut. Nadia! Sa stai cuminte! Pastreaza copilul si mascheaza burta cat mai bine!”, este unul dintre pasajele extrase din corespondenta sustrasa de securisti din casa gimnastei.

5

Ce relatii a mai avut Nadia

6

In decursul anilor, presa a scris despre relatiile Nadiei Comaneci. S-a spus ca aceasta s-a iubit cu Nicu Ceausescu, fiul dictatorului Nicolae Ceausescu, dar si cu fostul fotbalist al Universitatii Craiova, Gheorghita Geolgau. In 1994, Nadia Comaneci s-a logodit cu gimnastul american Bart Conner, iar peste doi ani s-au casatorit. Cei doi au impreuna un copil, Dylan.

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!

 

 

 

 

 

Tags: