Life

Nadine, dezvăluiri emoționante despre cum a ajuns la orfelinat: „Am implorat-o, urlând, să nu mă ducă”

Cântăreața Nadine a povestit cum a ajuns la orfelinat. Mama sa a fost cea care a obligat-o să meargă acolo, deși fiica ei o implora să nu facă acest lucru.
29.03.2022 | 10:01
Nadine dezvaluiri emotionante despre cum a ajuns la orfelinat Am implorato urland sa nu ma duca
ADVERTISEMENT

Nadine a dat detalii neștiute despre copilăria sa dificilă. Artista a declarat că fără acele experiențe atât de grele din trecut nu ar fi putut deveni persoana de astăzi.

Cum a ajuns Nadine la casa de copii. Ce a spus despre mama sa

Nadine avea doar șase ani când a ajuns într-un centru de plasament. Mama sa a fost cea care a dus-o acolo, chiar dacă nu a fost nevoie, după cum spune vedeta de televiziune.

ADVERTISEMENT

Aceasta a povestit că a fost târâtă efectiv de mama sa pentru a merge la orfelinat și chiar a implorat-o să nu meargă. Totuși, vedeta spune că a iertat-o pe cea care i-a dat viață pentru faptul că a dus-o la casa de copii.

„Nu a fost nevoită să mă ducă la casa de copii. A făcut-o pentru că așa îi era mai simplu. Am conștientizat tot. M-a târât până acolo, deși tot drumul am implorat-o, urlând, să nu mă ducă. 

ADVERTISEMENT

Omul care am fost a judecat-o aspru și a comparat-o cu ce ar fi făcut alții. Omul care sunt azi înțelege că acea femeie a făcut atât cât a știut și cât a putut”, a povestit aceasta, pentru Viva.

Cum au fost pentru Nadine anii petrecuți la orfelinat

Nimeni nu poate înțelege cum este să treci printr-o asemenea experiență, a spus Nadine. După ce a ajuns la orfelinat, ea a început să se „destructureze” din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

„Orice aș spune, mintea unui om care nu a trecut prin asta nu poate cuprinde  informația… Din prima zi de orfelinat, a început destructurarea mea ca om.

Destructurare pe toate palierele: emoțional, intelectual, cognitiv…”, a mai declarat aceasta pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT

Nadine mai spune că toate aceste experiențe dureroase au făcut-o mai puternică și au contribuit la evoluția ei, pentru că astăzi poate ajuta, la rândul său, copii în situații precare.

ADVERTISEMENT
Tags: