ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Nadine Kessler, fotbalista anului în Europa! A luat Liga Campionilor cu Wolfsburg

Nemţoaica Nadine Kessler a fost aleasă jucătoarea UEFA pentru sezonul 2013-2014 de către ziariştii de specialitate europeni, la Monte Carlo, înaintea tragerii la sorţi pentru faza grupelor...
Autor: Mirela Apostol | 29.08.2014 | 13:18
Nadine Kessler, fotbalista anului în Europa! A luat Liga Campionilor cu Wolfsburg

Nemţoaica Nadine Kessler a fost aleasă jucătoarea UEFA pentru sezonul 2013-2014 de către ziariştii de specialitate europeni, la Monte Carlo, înaintea tragerii la sorţi pentru faza grupelor Ligii Campionilor la fotbal.

ADVERTISEMENT

În lupta pentru acest trofeu s-au aflat trei finaliste, toate de la echipa Wolfsburg: Nadine Kessler, Nilla Fischer din Suedia şi Martina Muller, o altă jucătoare de origine germană. “Este fantastic că am obţinut acest trofeu, mulţumesc întregii echipe şi staff-ului din spatele echipei”, a afirmat jucătoarea după ce a primit trofeul din partea preşedintele Uniunii Europene de Fotbal, Michel Platini. Echipa VfL Wolbsburg a câştigat ultimele două ediţii ale Ligii Campionilor la fotbal feminin.

UEFA a decernat pentru a doua oară acest premiu pentru cea mai bună jucătoare. Germanca Nadine Angerer a cucerit trofeul la prima ediţie, anul trecut.

ADVERTISEMENT

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!