Life

Nadine și-a mai îndeplinit un vis. Actrița a plecat din România. Unde a ales să se mute

Nadine a locuit o perioadă în Statele Unite ale Americii, iar acum a luat decizia de a pleca din nou din țară, doar că a ales o altă destinație.
20.08.2021 | 17:09
Nadine sia mai indeplinit un vis Actrita a plecat din Romania Unde a ales sa se mute
Nadine și-a mai îndeplinit un vis. Actrița a plecat din România. Unde a ales să se mute. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa actriță și-a mai îndeplinit un vis, acela de a locui într-o zonă superbă din Europa, acolo unde are și câteva rude. Vedeta a ales să plece pentru o perioadă de un an, dar și-a luat și familia.

Nadine și fiul ei, Noah, au ocazia să experimenteze viața rurală din Franța și totodată vedeta poate și să-i ofere copilului un trai mai bun și o educație pe măsură.

ADVERTISEMENT

Decizia de a părăsi România este una benefică pentru cântăreață, precizând pe rețelele de socializare că singurul lucru real care o definește este că luptă pentru visele sale.

Nadine, totul despre mutarea în Franța. Cât de mult s-a schimbat viața vedetei

„Singurul lucru care real mă definește este acela că eu îmi îndeplinesc visurile! Le protejez, le respect și fac totul ca ele să devină realitate. La asta mă pricep!  

ADVERTISEMENT

Mi-am dorit să trăiesc în America, mi-am dorit diplomă de liceu, iar acum mi-am dorit să locuiesc în Franța (printre altele). Pentru fiecare vis în parte am știut la ce să renunț, ce trebuie să învăț și ce trebuie să schimb la mine pentru a deveni realitate.

Să-ți îndeplinești visurile este ușor, deoarece ele sunt cadoul nostru de la Dumnezeu pentru ca noi să avem o viață bună pe acest pământ. Totodată, îndeplinirea lor desăvârșește destinele noastre. 

ADVERTISEMENT

M-am mutat din țară pentru un an, într-un sat, undeva în mijlocul Franței. Eu, soțul și copilul, fiecare cu câte o valiză și nimic mai mult. Locuiesc la o margine de pădurice, la 10 minute de mers cu mașina de primul oraș.

Pe proprietatea unde locuiesc se mai află un cal alb și doi măgăruși. De când mă trezesc și până mă culc cântă tot soiul de păsărele în rest, liniște”, a povestit Nadine, pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Nadine, o viață ca o călătorie. Plănuiește să se mute din nou mai târziu

Frumoasa mulatră a vorbit și despre motivele care au îndemnat-o să ia această decizie, unul dintre acestea fiind acela că nu dorește o viață liniară și vrea să experimenteze pe cât mai multe planuri. Actrița își dorește să exploreze cât mai mult lumea.

Nadine simte că trăiește și că nu există momente în care să se plafoneze. Adoră schimbările din jurul ei și plănuiește ca o dată la câțiva ani să se mute în altă țară pentru a observa oamenii, locurile, arhitectura, dar și care este traiul de acolo.

„Asta este ceva ușor pentru mine deoarece am învățat să nu fac rădăcini. Rădăcinile mele sunt în oameni, nu în locuri geografice sau clădiri.

Nu simt apartenența față de o adresă, fie că acolo m-am născut sau am trăit cei mai frumoși ani, în schimb mă simt ancorată în puținii oameni”, a completat Nadine, pe paginile sale de socializare.

ADVERTISEMENT