Sport

Nae Constantin, după Petrolul – FC Botoșani 2-1: “Alte echipe au probleme și mai mari decât noi”. Ce a spus despre Gabi Tamaș

Petrolul ocupă locul al treilea în Liga 1 după victoria cu 2-1 obținută în fața lui FC Botoșani, în ciuda restanțelor financiare ale clubului față de jucători.
05.09.2022 | 00:45
Nae Constantin dupa Petrolul  FC Botosani 21 Alte echipe au probleme si mai mari decat noi Ce a spus despre Gabi Tamas
Neînvinsă de șapte etape, Petrolul Ploiești ocupă locul trei în Superliga României, după victoria cu 2-1 în fața lui FC Botoșani. sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Petrolul Ploiești a lăsat deoparte problemele financiare cu care se confruntă de la începutul sezonului și și-a consolidat poziția de pe podiumul Superligii României, după ce a învins-o pe FC Botoșani cu 2-1, prin golurile lui Irobiso și Grozav, respectiv Sno.

Grozav: “Suntem o echipă unită”

Gicu Grozav a afirmat că reușita de duminică seară a fost cea mai norocoasă din cariera lui și a subliniat unitatea vestiarului în ciuda situației delicate pe care o traversează gruparea prahoveană:

ADVERTISEMENT

“Sunt probleme financiare, dar când intrăm pe teren, încercam să ne concentrăm la meci și se pare că și reușim. Nu ne gândim la problemele din afara terenului când suntem pe gazon și asta cred că e cheia succesului. Suntem  toți o echipă, suntem toți în aceeași situație. Gabi Tamaș a zis bine ce a zis și suntem toți împreună până la capăt. S-a rezolvat puțin, foarte puțin, dar sperăm să se rezolve tot cât de curând.”

Și căpitanul Petrolului, Valentin Țicu, și-a arătat susținerea pentru Gabi Tamaș, care anunțase că va pleca de la club dacă jucătorii nu își vor primi un salariu restant în zilele dinaintea meciului cu Botoșaniul: “Cu toții am fost alături de Gabi. Mă bucur că am trecut peste. În vestiar, nu s-a simțit această presiune pentru că suntem o echipă unită. Problemele din afara terenului sunt problemele din afara terenului. Când intrăm, uităm de tot și încercăm să facem tot ce putem.”

ADVERTISEMENT

Nae Constantin: “Tamaș a vrut să tragă un semnal de alarmă”

Antrenorul “lupilor galbeni”, Nae Constantin, l-a numit pe Irobiso drept omul meciului și l-a lăudat pe Gabi Tamaș pentru prestația din defensivă: “A fost foarte bun în apărare, cum a fost în toate meciurile de până acum. Îl știu de foarte mult timp, de când era copil și l-am simțit că nu vrea să plece. Ce a făcut a fost ca să tragă un semnal de alarmă”.

Omul de pe banca Petrolului a subliniat și unitatea de grup din vestiarul Petrolului, care a făcut posibilă depășirea tuturor obstacolelor întâmpinate în startul actualului sezon:

ADVERTISEMENT

“Se tot vorbește de problemele de la Petrolul, dar dacă luăm toate echipele din Liga 1, vom găsi probleme mult mai mari decât la Petrolul. Nu văd pe nimeni să întrebe ce probleme sunt la Botoșani. Nu vreau să vi le spun, dar sunt probleme mai mari decât la Petrolul. La noi, mai e un salariu restant și sunt primele de obiectiv care vor fi plătite săptămâna viitoare. Avem un vestiar unit, cu jucători cu caractere. Ne-am dorit foarte mult să nu stricăm vestiarul, odată cu aducerea lui Tamaș, l-am unit și mai mult.”

Antrenorul Petrolului, deranjat că lumea nu apreciază și jocul Petrolului, ci doar rezultatele

În etapa următoare, Petrolul o va înfrunta pe Hermannstadt, echipa antrenată de finul lui Nae Constantin, Marius Măldărășanu.

ADVERTISEMENT

“Lumea ne laudă doar rezultatele, încă nu ne laudă jocul, dar eu sunt mulțumit de jocul Petrolului. Eu știu ce am de făcut, astea ne sunt posibilitățile și eu încerc să scot maxim de la fiecare meci cu posibilitățile pe care le avema mai spus Nicolae Constantin.

ADVERTISEMENT