Sport

Nae Constantin, în lacrimi în vestiarul Petrolului: „Am mai spus că sunt un plângăcios”

Nae Constantin a recunoscut că a plâns în vestiarul Petrolului după victoria cu FC Argeș din ultima etapă a turului din SuperLiga.
27.10.2022 | 15:20
Nae Constantin in lacrimi in vestiarul Petrolului Am mai spus ca sunt un plangacios
Nae Constantin a plâns la finalul meciului dintre Petrolul și FC Argeș. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Nae Constantin, tehnicianul Petrolului Ploiești, a mărturisit că a plâns în vestiarul „lupilor galbeni” la finalul victoriei cu FC Argeș, scor 2-0 și în urma căreia Andrei Prepeliță a fost demis de pe banca piteștenilor.

Lacrimi pentru Nae Constantin în vestiarul Petrolului după victoria cu Argeș

Situația tensionată din ultima vreme de la Petrolul l-a afectat pe Nae Constantin care a plâns după victoria cu FC Argeș din ultima etapă a turului din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Fără să fie văzut de cineva, Nae Constantin și-a dat frâu liber emoțiilor și a plâns în vestiarul Petrolului. Scandalul cu Gabriel Tamaș, dar și cele 6 înfrângeri consecutive înaintea meciului cu Argeș au umplut paharul pentru tehnicianul prahovenilor.

„Am plâns, da, n-am lăcrimat. E adevărat. Am mai spus că sunt un plângăcios. A fost o tensiune destul de mare în perioada asta și așa am simțit eu să mă descarc în momentul ăla”, a declarat Nae Constantin în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT

Nae Constantin: „Asta am simțit la momentul ăla”

„Am preferat să o fac singur în vestiar pentru că erau 10.000 de fani pe stadion și n-aș fi vrut să mă vadă plângând. A fost un plâns și de bucurie, nu neapărat de tristețe.

Nu plâng la comandă, e în funcție de ceea ce simt, iar asta am simțit la momentul ăla”, a adăugat Nae Constantin. În urmă cu două săptămâni, Nae Constantin dezvăluia că el a fost cel care l-a înregistrat pe Gabriel Tamaș în momentul derapajului din timpul conversației telefonice.

ADVERTISEMENT

Fostul fundaș al Petrolului și-a reziliat contractul cu „lupii-galbeni” după ce în spațiul public a apărut un material audio în care jignește atât suporterii prahoveni, cât și conducerea clubului.

Nae Constantin, după ce l-a înregistrat pe Gabriel Tamaș: „Eu sunt cu inima împăcată”

„Nu a fost ușor și cred că nu o să fie ușor nici mai departe. Eu am spus ce am avut de spus. Cine vrea să mă acuze de sifonărie, să mă acuze. Eu sunt cu inima împăcată. Înregistrarea asta despre care se spune că era privată a fost făcută de mine, doar că ea nu era privată. Era publică dinainte de a o da eu. Cel cu care vorbeam, Tamaș, avea telefonul pe difuzor, avea lângă el 7 jucători, avea și alți prieteni

ADVERTISEMENT

Înregistrarea a fost făcută publică înaintea să o dau eu. Tot vestiarul știa ce s-a întâmplat. A trebuie să fac asta. Următorul pas era să reziliem cu Gabi, apoi toată lumea ar fi întrebat de ce s-a întâmplat asta. Deranjul cel mai mare a fost că telefonul meu a fost pe difuzor și că tot vestiarul știa ce discutăm.

El a încercat să ridice niște discuții tehnico-tactice pe care nu le mai ridicase în cadrul grupului. Asta deși eu întrebam după fiecare ședință dacă cineva are ceva de completat. El niciodată nu ridicase problema până în seara aia. Eu nu pot să renunța la toată munca depusă până acum. O să muncim să facem din nou vestiarul unit, așa cum era înainte să vină Gabi Tamaș”, declara Nae Constantin la finalul meciului cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT