Sport

Nae Constantin, reacție grosolană după ce a fost dat în judecată de Gabi Tamaș. A plecat din timpul interviului: „Vorbesc doar despre fotbal”

Nae Constantin a plecat din timpul interviului, după ce a fost întrebat despre conflicul cu Gabi Tamaș, mai ales după ce fostul fundaș al Petrolului l-a dat în judecată.
08.11.2022 | 20:51
Nae Constantin reactie grosolana dupa ce a fost dat in judecata de Gabi Tamas A plecat din timpul interviului Vorbesc doar despre fotbal
Nae Constantin, reacție grosolană după ce a fost dat în judecată de Gabi Tamaș. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Petrolul Ploiești a remizat în meciul din Cupa României Betano cu Unirea Slobozia, scor 0-0, partidă care s-a jucat pe terenul „lupilor”, deși inițial confruntarea trebuia să fie în deplasare pentru aceștia.

Nae Constantin, reacție grosolană după ce a fost dat în judecată de Gabi Tamaș

Nae Constantin a avut o reacție nervoasă la adresa reporterilor, după ce a fost întrebat despre faptul că Gabi Tamaș, fostul fundaș al Petrolului, l-a dat în judecată.

ADVERTISEMENT

„Ce concluzii să trag… a fost un meci pe care ni l-am fi dorit câștigat, e păcat că nu suntem mai concentrați pe ce avem de făcut și cred că odată cu rezultatul ăsta, șansele noastre să mergem în cupă mai departe sunt minime.

Nu am cum să fiu fericit, pentru că am jucat acasă împotriva unei echipe din Liga 2. Era un obiectiv pentru noi, ne-am fi dorit să mergem cât mai departe”, și-a început Nae Constantin discursul.

ADVERTISEMENT

Reporter – Ce ne puteți spune despre faptul că Gabi Tamaș, fostul dumneavoastră jucător, v-a dat în judecată?

Nae Constantin – Deci, dacă vrem să discutăm despre fotbal, despre meciul din seara asta, vă răspund, dacă nu, o să mă retrag.

ADVERTISEMENT

Reporter – Vă întreb, pentru că are legătură cu fotbalul. Vă împăcați cu Gabi Tamaș?

Nae Constantin – Vă mulțumesc, o seară bună!

Și Constantin Budescu a fost iritat din cauza întrebării primite cu referire la Gabi Tamaș: „N-am vorbit cu Tamaș, dar nici nu mă uit prin ziare. Acum aud, dar nu vreau să comentez. Vrei să fac și eu vreo plângere penală? Să vorbim de fotbal!

Important e ce facem noi la echipă, am obținut trei victorii în campionat. S-a jucat bine și în seara asta, dar ne-a lipsit golul.

ADVERTISEMENT

Am trecut de perioada delicată, nu e un obiectiv play-off-ul, dar ne gândim și la asta, din moment ce suntem acolo sus”.

MM Stoica îl scuză pe Nae Constantin

MM Stoica a comentat interviul dat de Nae Constantin și a încercat să-i găsească o scuză antrenorului Petrolului, punând reacția nervoasă a sa și pe seama rezultatului împotriva Unirii Slobozia.

„Era vizibil iritat de la începutul interviului, mai ales că nici rezultatul nu era favorabil. Eu am mai pățit lucruri din astea, când te enervează orice și nu ai chef să răspunzi.

Putea să iasă mai bine, dar este un băiat ok”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT