NAE LĂZĂRESCU A MURIT. Actorul avea 72 de ani

George Nistor   
în Nicio categorie
19/12/2013, 12:14
NAE LĂZĂRESCU A MURIT. Actorul avea 72 de ani

Nae Lăzărescu a murit joi dimineaţă, la vârsta de 72 de ani, a declarat Alexandru Arşinel, directorul Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”.
Trupul neînsufleţit al actorului Nae Lăzărescu va fi depus, vineri la prânz, la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase, a precizat Alexandru Arşinel. Sâmbătă, actorul va fi înmormântat la Focşani.
Nae Lăzărescu spunea în iulie că s-ar putea să fie nevoit să ia o pauză de la actorie, din cauza unor probleme de sănătate.

Actorul arăta, într-un interviu, că a făcut stand-up comedy de când s-a născut şi că a vrut neapărat să lucreze la Teatrul “Constantin Tănase”.

Actorul s-a născut pe 8 septembrie 1941, fiind cunoscut în special pentru scenetele de comedie pe care le-a realizat de-a lungul timpului alături de partenerul său de scenă, Vasile Muraru.

Acesta a mai  jucat şi în filme, printre care “Grăbeşte-te încet”, “Şantaj”, “Baloane de curcubeu”, “Căsătorie cu repetiţie” şi “Viraj periculos”. De asemenea, în animaţia “Maşini”, i-a dat voce personajului Clang.

Partenerul de scenă şi de ecran al lui Nae Lăzărescu, Vasile Muraru, a declarat că Nae Lăzărescu a decedat în urma unei boli îndelungate şi cu un parcurs sinuos, cu reveniri şi căderi.

sursa: romaniatv.net

Închide ×