Sport

Nae Ungureanu, de Sf. Nicolae. Fostul mare jucător le-a transmis un mesaj elevilor lui Mirel Rădoi: „Să fie bărbați”. Exclusiv

Nae Ungureanu își serbează ziua numelui de Sfântul Nicolae. Jucătorul de legendă din Bănie le-a transmis un mesaj jucătorilor Universității Craiova prin intermediul FANATIK.
06.12.2022 | 14:22
Nae Ungureanu de Sf Nicolae Fostul mare jucator lea transmis un mesaj elevilor lui Mirel Radoi Sa fie barbati Exclusiv
Nae Ungureanu le-a transmis un mesaj jucătorilor de la Universitatea Craiova. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Fostul mare internațional român și membru al Craiovei Maxima a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK și a declarat că i-a urat „la mulți ani” lui Nicușor Bancu. Căpitanul Universității Craiova este în proces de recuperare, iar oltenii speră să revină mult mai puternic după accidentare.

Nae Ungureanu își sărbătorește ziua numelui de Sfântul Nicolae. Fostul mare jucător l-a felicitat pe Nicușor Bancu: „Mergea la fizioterapie”

Fostul mare jucător din Bănie, Nae Ungureanu a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK, chiar în ziua de Sfântul Nicolae. Acesta se așteaptă că jucătorii Universității Craiova să câștige cu FC Argeș în Cupa României Betano și să obțină calificarea în următoarea fază a competiției.

ADVERTISEMENT

Nae Ungureanu este de părere că un succes împotriva elevilor lui Marius Croitoru i-ar ajuta pe jucătorii Universității Craiova să treacă peste înfrângerea din derby-ul Olteniei. Pentru prima dată, elevii lui Mirel Rădoi au cedat în fața celor de la FC U Craiova 1948, scor 0-2.

La mulți ani!

– Mulțumesc!

Ce faceți?

– Uite pe acasă.

Cum petreceți astăzi?

– Petrec în familia, acasă. La Craiova mă duc la meciuri.

Pe cine felicitați astăzi de Sfântul Nicolae?

– L-am felicitat pe Negrilă și pe Bancu. El este bine, am vorbit cu el și mergea la fizioterapie.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Nicușor Bancu s-a accidentat pe finalul acestui sezon. Vă așteptați să revină mai repede decât se preconizează?

– Asta este… Jucătorii din ziua de astăzi sunt mai firavi, nu mai sunt ca cei de pe timpul meu. Ăia jucau și nu se accidentau deloc.

ADVERTISEMENT

Nae Ungureanu speră ca Universitatea Craiova să învingă FC Argeș: „Ar mai șterge puțin din impresia de la jocul cu FC U”

Ce mesaj aveți pentru băieți? O victorie cu FC Argeș ar fi un cadou excelent.

– Mă aștept să joace pentru victorie, să joace bine. Nu mă aștept la niciun cadou, pentru că ele vin de la Dumnezeu (n.r. cadourile).

Vă așteptați la victorie în Cupa României Betano?

– Ar mai șterge puțin din impresia de la jocul cu FC U. Sunt puțin dezamăgit, pentru că la cum s-a jucat un 0-0 era mai indicat, așa cum spunea și Rădoi. Cu toate că și noi am avut o grămadă de ocazii în prima repriză, dar asta este. Fotbalul se joacă pe goluri, iar noi nu am marcat.

ADVERTISEMENT

Ce le-a lipsit jucătorilor de la Universitatea Craiova în derby-ul din Bănie?

– Norocul și șansa. Cei de la FC U aveau nevoie de puncte, dar ei au jucat mai bine și au câștigat, iar noi am jucat mai slab și am pierdut.

Nae Ungureanu, mesaj pentru jucătorii Universității Craiova: „Să fie bărbați”

Ce mesaj aveți pentru jucători?

– Să fie bărbați, pentru că în fotbal trebuie să fii bărbat. Trebuie să treacă peste eșecul acesta, pentru că așa este sportul. Ce să mai zică echipele mari, care au pierdut la Campionatul Mondial. Germania și alte echipe mari au pierdut și au plecat acasă.

Ce favorită aveți la Campionatul Mondial?

– Spania și Franța sunt favoritele mele.

Francezii au o misiune dificilă cu Anglia în sferturi…

– După mine nu este un meci greu. Francezii sunt mai buni, decât englezii. Finala cred că va fi Franța – Brazilia.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,88 este cota pentru „2 solist” la meciul FC Argeș – Universitatea Craiova! Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT