Sport

Nae Ungureanu, declarații în premieră după accidentul cerebral suferit: „Nu am putut să mai vorbesc”. Exclusiv

Nae Ungureanu a suferit un atac cerebral la începutul acestei luni. Din fericire, acesta se simte mult mai bine, așa cum fostul fotbalist a anunțat pentru FANATIK.
20.08.2021 | 15:50
Nae Ungureanu declaratii in premiera dupa accidentul cerebral suferit Nu am putut sa mai vorbesc Exclusiv
Nae Ungureanu, declarații în premieră după accidentul cerebral suferit: „Nu am putut să mai vorbesc”. Exclusiv. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

La începutul acestei luni, lumea fotbalului a primit o veste care a cântărit greu. Nae Ungureanu, fostul mare internațional al României, a suferit un atac vascular cerebral și a fost internat în spital. Din fericire, acesta a trecut cu bine de situația dificilă.

Situația lui Ungureanu din acel moment a fost comentată în exclusivitate de un fost coechipier de la Universitatea Craiova și echipa națională, Rodion Cămătaru.

ADVERTISEMENT

Nae Ungureanu, reacție în exclusivitate după atacul cerebral suferit: „Sunt mult mai bine. M-am simțit rău și nu am putut să mai vorbesc”

Lumea fotbalului din România ar trebui să prețuiască mai mult fotbaliștii care au făcut istorie pentru țara noastră, mai ales în aceste vremuri în care fotbalul nostru este la pământ, iar echipele de club scot cu greu capul în Europa, în timp ce echipa națională este aproape să rateze un nou turneu final.

La începutul acestei luni, fotbalul din România era zguduit de o veste rea. Unul dintre cei mai buni fundași stânga pe care i-a dat fotbalul nostru, Nicolae Ungureanu, a suferit un atac vascular cerebral, iar toate gândurile de bine s-au dus spre omul care a dat atât de multă siguranță apărării la echipa unde a evoluat.

ADVERTISEMENT

Din fericire, lucrurile s-au liniștit. „Nae” a trecut cu bine peste perioada dificilă și urmează un tratament la domiciliu. Contactat de FANATIK, legendarul jucător al Universității Craiova și Steaua București a comentat situația prin care a trecut: „Sunt bine acum, mulțumesc. Sunt acasă și urmez un tratament. M-am simțit rău și nu am putut să mai vorbesc, dar acum sunt mult mai bine,” a declarat Ungureanu  în exclusivitate.

Are nişte dificultăţi de a vorbi, dar n-are nicio pareză. Este recuperabil. Ţinem legătura cu doctorii. Ăsta e un mare necaz,” declara Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, la PRO X.

ADVERTISEMENT
  • 438 de meciuri a strâns Nicolae Ungureanu în prima ligă a României
  • 64 de ani are fostul mare fundaș

Un alt nume uriaș al fotbalului românesc trece prin momente dificile. Costel Orac a suferit un infarct: „Sunt internat, dar acum mă simt bine, slavă Domnului”.

FANATIK a anunțat în exclusivitate faptul că un alt nume al fotbalului românesc trece printr-o perioadă grea. Costel Orac, unul dintre cei mai mari fotbaliști care au îmbrăcat tricoul lui Dinamo, a suferit un infarct și a fost dus de urgență la spital.

ADVERTISEMENT

„Da, este adevărat, am suferit un infarct. Acum mă simt bine, slavă Domnului. Sunt în continuare internat, dar e important că am trecut peste acest hop.

Vă mulţumesc că vă gândiţi la mine şi sper să ne auzim într-o ipostază mai plăcută”, a declart Costel Orac, cel care a îmbrăcat tricoul „câinilor roșii” de peste 200 de ori, pentru FANATIK.

Internat la Spitalul Fundeni, Orac a ajuns să treacă prin aceste momente după ce a cosit prin grădină, în urmă cu câteva zile, când țara noastră se afla sub un cod portocaliu de căldură, iar acesta a băut apă foarte rece, lucru dăunător pentru organism.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova  – Gaz Metan Mediaș: 2,05 este cota pentru „ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

 

ADVERTISEMENT