Sport

Nae Ungureanu, oficial al echipei a doua de la U Craiova, depistat pozitiv cu coronavirus! Oltenii debutează vineri în Liga 3. Exclusiv

Nae Ungureanu oficial al echipei a doua de la U Craiova depistat pozitiv cu coronavirus Oltenii debuteaza vineri in Liga 3 Exclusiv
Nae Ungureanu, oficial la U Craiova II, depistat pozitiv cu coronavirus! Oltenii debutează vineri în Liga 3. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Liga 3 se reia în cursul zilei de vineri, însă nu toate cluburile sunt pregătite de start, date fiind şi problemele legate de coronavirus şi costurile testelor. FANATIK a aflat că Nae Ungureanu, oficial al echipei a doua de la U Craiova, a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Din informaţiile FANATIK, Nae Ungureanu are coronavirus, astfel că lista oficialilor formaţiei din Bănie infectaţi cu COVID-19 se măreşte. Fostul internaţional român este delegat la echipa a doua a Universităţii Craiova, care va debuta vineri în noul sezon din Liga 3.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova este unul dintre formaţiile de prim eşalon care au “satelitul” înscris în Liga 3, iar Ştiinţa cea mică urmează să joace la Clinceni, cu echipa a doua a clubului Academica.

Nae Ungureanu, depistat pozitiv cu coronavirus

Imediat după ce Universitatea Craiova s-a întors din Georgia, unde a fost eliminată de Lokomotiv Tbilisi, mai mulţi oficiali ai clubului, printre care Mihai Rotaru, Sorin Cârţu sau Marcel Popescu, au fost depistaţi cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

Acum a venit rândul ca şi la formaţia a doua de la U Craiova să apară un caz de coronavirus printre oficiali. Jucătorii echipei a doua a Universităţii Craiova nu au intrat în contact cu lotul lui Cristiano Bergodi. Sursele FANATIK spun că Ionuţ Stancu şi Mugur Guşatu se bazează pe jucători tineri şi foarte tineri, întrucât staff-ul echipei mari nu a trimis niciun fotbalist pentru a întări satelitul clubului.

Vineri, de la ora 17:00, U Craiova II se va duela cu echipa secundă de la Academica Clinceni, meci care se va disputa pe terenul ilfovenilor.

ADVERTISEMENT

Nae Ungureanu a jucat pentru Universitatea Craiova între 1977 şi 1987, timp în care a câştigat două titluri de campion al României alături de olteni. De-a lungul carierei a mai evoluat la Electroputere (1975-1977), Steaua (1987-1992) şi Rapid (1992-1993). La echipa naţională a strâns 57 de selecţii şi a înscris un gol.

FANATIK a prezentat situaţia în care se află Mihai Rotaru, patronul echipei

Dintre oficialii Universităţii Craiova care au fost depistaţi pozitiv, Mihai Rotaru se află în cea mai grea situaţie. FANATIK a aflat că patronul echipei din Băniei a avut cel mai tare de suferit de pe urma infectării cu coronavirus, plămânii acestuia prezentând leziuni majore.

ADVERTISEMENT

“Din păcate, starea lui Mihai este în continuare gravă, el fiind internat la terapie intensivă. E conştient, are o stare mentală OK, dar… chiar dacă momentele cu adevărat critice pare-se că au trecut, nu poate respira singur și este ajutat de aparate. Doamne fereşte de ce e mai grav! Sperăm că a trecut momentul critic.

Complicațiile au apărut din zona plămânilor, infecţia cu coronavirus l-a afectat grav. E clar că şi după revenire ca avea nevoie, o perioada îndelungată, de supraveghere și coordonare medicală de specialitate”, au dezvăluit cei din familia Rotaru pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT