Cele mai citite

Nu l-au iertat pentru clipul postat de Revelion! Amendă uriaşă pentru Nainggolan

Radja Nainggolan nu a fost iertat pentru clipul video pe care l-a postat în ziua de Revelion. Conducătorii clubului AS Roma au decis să-i dea o lecţie.
04.01.2018 | 16:49
Nu l-au iertat pentru clipul postat de Revelion! Amendă uriaşă pentru Nainggolan

În ziua de Revelion, Radja Nainggolan a decis să se filmeze în timp ce se distrează – VEZI DETALII AICI. Internaţionalul belgian a consumat alcool, a fumat şi a proferat injurii, iar conducerea clubului AS Roma nu a stat nepăsătoare.

Oficialii formaţiei din capitala Italiei au decis să-l amendeze drastic pentru clipul video postat pe Instagram. Radja Nainggolan va fi nevoit să plătească 100.000 de euro, iar la meciul cu Atalanta va sta pe banca de rezerve.

Radja Nainggolan şi-a cerut scuze

Radja Nainggolan şi-a cerut scuze pentru comportamentul avut în ziua de Revelion. Fotbalistul de 29 de ani a susţinut că a mers mult prea departe cu petrecerea de Anul Nou şi că nu-şi doreşte să devină un exemplu negativ.

Îmi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Îmi place să mă distrez cu prietenii şi să sărbătoresc trecerea în noul an, însă acum am mers prea departe. Am văzut-o ca pe o noapte specială, unde poţi să mergi puţin mai departe. Desigur că nu am vrut să fiu un exemplu negativ, motiv pentru care simt că trebuie să îmi cer scuze pentru comportament”, a declarat Radja Nainggolan.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri