Fotbal international

Nainggolan recunoaşte supremaţia lui Juve: “Sunt cei mai buni”

Radja Nainggolan, mijlocaşul lui AS Roma, a recunoscut într-un interviu pentru presa italiană că Juventus este în continuare cea mai puternică echipă din Serie A, dar insistă în continuare...
18.09.2017 | 15:31
Nainggolan recunoaşte supremaţia lui Juve:

Radja Nainggolan, mijlocaşul lui AS Roma, a recunoscut într-un interviu pentru presa italiană că Juventus este în continuare cea mai puternică echipă din Serie A, dar insistă în continuare că nu regretă comentariile răutăcioase la adresa campioanei din Italia. Belgianul a afirmat în repetate rânduri că Juventus are parte de un tratament special din partea arbitrilor.

“Calitatea fotbalului italian la fel ? Nivelul competiţiei a crescut mult. În opinia mea, există mai mult echilibru. Sunt mai multe echipe tari. Juventus mereu favorită ? Desigur. Ei au pierdut 3-0 cu Barcelona, un scor dureros, dar sunt în continuare cei mai buni. Pot spune că şi Napoli este aproape, dar şi noi (n.r. AS Roma) suntem la acest nivel. Mereu am spus ce am simţit despre Juventus şi nu regret nimic din cele spuse”, a afirmat mijlocaşul  pentru Il Romanista. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Nainggolan a explicat de unde provine ura pentru Juventus

“Totul a început în perioada în care mă aflam la Cagliari. Am văzut o atitudine apropiată a arbitrilor faţă de ei şi pareau să fie influenţaţi. De altfel, Juventus a şi primit două penalty-uri în urma unor intervenţii în afara careului. La final, am spus doar că mereu arbitrajul este de partea lor, nimic nu se schimbă şi m-au atacat rapid, în ciuda faptului că mi-am spus doar opinia. Când marchezi împotriva lui Juventus, te bucuri cu adevărat de moment.”, a motivat belgianul atitudinea lui faţă de Juventus.

Nainggolan a fost cumpărat de AS Roma în 2014 de la Cagliari pentru 13,5 milioane de euro şi a devenit unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din echipa de pe Olimpico. Belgianul a strâns 165 de meciuri şi a marcat de 28 de ori pentru echipa romanilor. Frustrarea principală a mijlocaşului este reprezentată de cele şase campionate câştigate consecutiv de Juventus, în timp ce AS Roma nu a mai ridicat trofeul de campioană din 2001.

36 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Nainggolan

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri