Fotbal international

Nainggolan merge la Inter Milano! Cât încasează Roma pentru transferul belgianului

21.06.2018 | 08:07
Nainggolan merge la Inter Milano Cat incaseaza Roma pentru transferul belgianului

Mijlocașul belgian Radja Nainggolan va merge la echipa Internazionale Milano, după ce a petrecut patru sezoane la formația AS Roma, a anunțat, miercuri seară, cotidianul italian Gazzetta dello Sport.

Cele două cluburi au ajuns la un acord, iar Internazionale Milano va plăti 24 de milioane de euro plus fundașul Davide Santon (27 de ani) și mijlocașul Nicolo Zaniolo (18 ani), de la echipa Primavera.

Nainggolan este al patrulea transfer realizat de Inter Milano în această vară

Ajuns la 30 de ani, Radja Nainggolan va semna un contract pe patru sezoane cu Internazionale Milano și va încasa un salariu de aproximativ cinci milioane de euro. Jucătorul își anunțase plecarea de la Roma de acum două zile. “Ne vedem la Milano”, le-ar fi spus belgianul fanilor prezenţi la antrenamentul de la baza de pregătire de la Trigoria.

Mijlocașul belgian Radja Nainggolan va merge la Internazionale Milano, AS Roma urmând să primească în schimbul său 24 de milioane de euro și doi jucători
Mijlocașul belgian Radja Nainggolan va merge la Internazionale Milano, AS Roma urmând să primească în schimbul său 24 de milioane de euro și doi jucători

Mijlocașul belgian se va reîntâlni la Internazionale Milano cu antrenorul Luciano Spalletti, alături de care a lucrat la AS Roma în sezonul 2016-2017. Nainggolan juca la Roma din vara anului 2014 când a fost adus de la Cagliari. În cele patru sezoane petrecute pe Stadiuo Olimpico, belgianul a marcat 33 de goluri în 201 meciuri.

Radja Nainggolan, care a nu a fost convocat de selecționerul Roberto Martinez în lotul Belgiei pentru Campionatul Mondial din Rusia, este al patrulea transfer realizat de Internazionale Milano în această vară, după Kwadwo Asamoah de la Juventus Torino, Stefan De Vrij de la Lazio Roma și Lautaro Martinez de la Racing Club.