Fotbal international

Nainggolan, victima unei bande specializate în copierea carnetelor de cecuri. Ce sumă a fost sustrasă vedetei lui Inter

21.12.2018 | 16:12
Radja Nainggolan a fost furat. Hoţii l-au copiat carnete de cecuri
ADVERTISEMENT

Belgianul Radja Nainggolan a fost recent victima unei bande hoţi din Roma, specializată în copierea cardurilor şi a carnetelor de cecuri. Vedeta lui Inter a fost deposedată de suma de 150.000 de euro şi cazul se află acum în ancheta poliţiei din capitala Italiei, care a confirmat faptul că mai multe persoane publice au căzut victime infractorilor specializaţi în acest tip de operaţiuni. Nainggolan s-a transferat la începutul sezonului de la AS Roma la gruparea milaneză, unde, însă, a jucat destul de puţin, fiind sâcâit de probleme medicale.

Cu acest prilej, s-a aflat că belgianul este un împătimit al cazinourilor, unde a pierdut sume consistente. De altminteri, unul dintre cecurile clonate fusese emis de către jucător tocmai în vederea acoperirii unei găuri de 150.000 de euro produsă în vară, când belgianul s-a aflat la Monte Carlo şi a jucat o noapte întreagă la cazinou, reuşind să piardă aceşti bani. Nu a fost pentru prima dată când Nainggolan a pierdut sume considerabile la jocuri de noroc în cazinouri, acesta fiind principalul viciu al jucătorului.

ADVERTISEMENT

Ce viciu i-a fost descoperit lui Nainggolan cu prilejul anchetei făcute de poliţia din Roma

Radja Nainggolan s-a retras de la naţionala Belgiei, după ce selecţionerul Roberto Martinez a decis să nu îl includă în lotul pentru turneul final al CM din Rusia, deşi în sprijinul său au venit mii de suporteri, care au făcut chiar şi o demonstraţie înaintea unei partide amicale a Belgiei, dar fără efect, pentru că selecţionerul spaniol nu a renunţat la principiile sale. El a motivat decizia sa prin faptul că Radja este un caracter dificil, care poate pune uşor în pericol armonia din vestiar cu ieşirile sale necontrolate.

Radja Nainggolan a fost furat. Belgianul se află în conflict cu selecţionerul Roberto Martinez după ce nu a fost convocat pentru turneul final al CM din Rusia
Radja Nainggolan a fost furat. Belgianul se află în conflict cu selecţionerul Roberto Martinez

La rândul său, simţindu-se jignit, Nainggolan a replicat că Martinez nu l-a selecţionat pentru faptul că nu este considerat belgian pur, jucătorul trăgându-se dintr-un tată indonesian şi o mamă belgiancă. Şi a decis ca atâta timp cât Martinez se va afla la timona naţionalei belgiene să iasă din circuitul acesteia, vrând să pară că are astfel ultimul cuvânt în polemică, deşi era clar că selecţionerul era cel care îi închisese uşa în nas. Belgia, fără Nainggolan, a terminat pe locul 3 la turneul final al CM din Rusia, după ce a învins Anglia în meciul pentru medaliile de bronz.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri