Fotbal international

Tânăra care îl acuză pe Neymar de viol, amenințată cu moartea de tatăl jucătorului: “Nu vei mai trăi mult”. Răspunsul lui Najila Trinidade: “Dependent de droguri!”

09.06.2019 | 13:48
Tanara care il acuza pe Neymar de viol amenintata cu moartea de tatal jucatorului Nu vei mai trai mult Raspunsul lui Najila Trinidade Dependent de droguri
Najila Trindade, tânăra care îl acuză pe Neymar de viol, amenințată cu moartea de tatăl jucătorului Nu vei mai trăi mult (1)

Najila Trindade, tânăra care îl acuză pe Neymar de viol este sub o mare presiune. Femeia în vârstă de 26 de ani a fost audiată 5 ore de poliție, vorbind despre noaptea în care ar fi fost abuzată sexual de starul brazilian. 

Najila Trindade, tânăra care îl acuză pe Neymar de viol, amenințată cu moartea de tatăl jucătorului

UPDATE, ora 13.50. Programul ‘Ciudat Alerta’ al celor de la TV Record a făcut publice ultimele mesaje de pe WhatsApp dintre Najila Trinidade, tânăra care susține că a fost violată de Neymar la un hotel din Paris, și avocatul Jose Edgard Bueno, cel care a decis să renunțe la caz. În conversații, Najila susține că Neymar este “dependent de droguri” și că “trebuie să fie internat sau la închisoare”. Mai mult, tânăra orginară din Brazilia îi spunea avocatului Bueno că există o fotografie care îl incriminează pe starul lui PSG. “Nu au existat martori, dar chiar el a făcut poza în care se vede ce mi-a făcut. Probabil ca să se laude în fața prietenilor. A fost totul foarte rapid” , a spus Trinidade, conform Marca.


Cazul “Neymar” este mai mediatizat în presa braziliană decât Copa America, competiție care va fi organizată de țara “auriverde”. Războiul din acest caz este total, iar între cele două părți s-a ajuns la amenințările cu moartea.

Unul dintre avocații tinerei, Danilo Garcia de Andrade a dezvăluit că tatăl fotbalistului, Neymar Sr. ar fi amenințat-o cu moartea pe Najila: “Mai nou, clienta mea e căutată și i se spune clar: «Nu vei mai trăi mult timp»”

După 5 ore de audieri, Najila a leșinat la Poliție și a fost scoasă pe brațe din secție de avocatul ei (foto jos). În urmă cu câteva zile, a apărut și un filmuleț cu conflictul dintre Neymar și Najila Trindade din camera de hotel din Paris, unde cei doi s-au întâlnit. După apariția acelui filmuleț, tatăl fotbalistului susține că Neymar este cel agresat:

“Nu cred că mai trebuie să îmi apăr fiul. Imaginile vorbesc de la sine și este clar ce s-a întâmplat. Acest video demonstrează că Neymar a fost atacat. Ea a provocat, l-a agresat pentru ca el să raspundă, însă și-a dat seama că este o înscenare. Trebuie doar să vedeți imaginile. Este un montaj iar lumea realizează asta. Este bine pentru noi și pentru investigație că acest clip a apărut”, a spus Neymar Sr.

Najila Trindade, tânăra care îl acuză pe Neymar de viol, amenințată cu moartea de tatăl jucătorului Nu vei mai trăi mult (2)
Najila Trindade, tânăra care îl acuză pe Neymar de viol, amenințată cu moartea de tatăl jucătorului Nu vei mai trăi mult (2)

“A devenit agresiv, total diferit față de cel pe care îl cunoscusem prin mesaje”

Najila Trindade a avut și o apariție televizată în care a povestit chinul prin care a trecut: “L-am cunoscut pe Instagram. I-am trimis o imagine, cu un mic text, și mi-a răspuns. Am schimbat mai multe mesaje, apoi am vorbit la telefon. Încă de la început, am vrut să fac sex cu Neymar. Era dorința mea. El mi-a plătit călătoria. Voiam să-l întâlnesc pentru a avea o relație sexuală cu el. Și lui era clar. La hotel, a devenit agresiv, total diferit față de cel pe care îl cunoscusem prin mesaje. Cum îmi doream mult să fiu cu el, mi-am zis: «OK, mă voi descurca». Am început să ne mângâiem, să ne sărutăm, totul era consimțit.

M-a bruscat. Inițial, n-am reacționat, însă mă durea, mă durea foarte tare. I-am spus: «Stop, mă doare». Mi-a cerut scuze. Am continuat, ne-am întins pe pat, iar eu l-am întrebat dacă are prezervativ. Mi-a răspuns că nu are. L-am anunțat: «Atunci, nu va fi nimic mai mult decât ce-am făcut până acum». N-a mai scos niciun cuvânt. M-a întors și a comis actul sexual, în timp ce eu îi ceream să se oprească. Continua să mă lovească violent peste fese. M-am răsucit și m-am desprins de el. Am urlat: «Stop, stop, stop!»”, a spus Najila pentru televiziunea SBT.

Najila Trindade, tânăra care îl acuză pe Neymar de viol, amenințată cu moartea de tatăl jucătorului Nu vei mai trăi mult (2)
Najila Trindade, tânăra care îl acuză pe Neymar de viol, amenințată cu moartea de tatăl jucătorului Nu vei mai trăi mult

Pentru Neymar problemele nu țin doar de justiție. Starul brazilian a suferit o accidentare gravă în meciul amical împotriva Qatarului și va lipsi de la Copa America, turneu care se desfășoară între 16 iunie și 7 iulie.

  • 26 de ani are Najila Trindade
  • 222 de milioane de euro a plătit PSG pentru Neymar (cel mai scump transfer din istorie)

 

 

Tags: