Life

Namiko, fiica lui Cabral și a actriței Andreea Ibacka a împlinit 4 ani: ”Cel mai puternic om”

Namiko, fata cea mică a lui Cabral și a soției sale, Andreea Ibacka, a făcut 4 ani. Mesajul transmis de frumoasa blondină.
05.12.2022 | 07:42
Namiko fiica lui Cabral si a actritei Andreea Ibacka a implinit 4 ani Cel mai puternic om
Namiko, fata cea mică a lui Cabral și a soției sale, Andreea Ibacka, a făcut 4 ani. Mesajul transmis de blondină. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fiica cea mică a prezentatorului de la Pro TV și a actriței din serialul Adela a împlinit 4 ani. Vedeta a lăsat o postare emoționantă pe rețelele de socializare, unde a distribuit mai multe imagini de la petrecerea micuței.

Namiko, fata cea mică a lui Cabral și a soției sale, Andreea Ibacka, a făcut 4 ani. Mesajul transmis de blondină

Namiko, fiica lui Cabral și a soției sale, Andreea Ibacka, a împlinit frumoasa vârstă de 4 ani. Fetița a avut parte de o petrecere cu tematică, tortul fiind cu figurine din Pirații din Caraibe. În plus, copila s-a bucurat de timpul petrecut alături de prietenii de vârstă sa.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, fetița a fost dusă de părinți într-un loc special unde a purtat costum de pompier, alături de alți trei copii. Cei mici au stins focul și s-au bucurat de un desen animat pe măsură.

Punctul culminant a fost un balon imens, de culoare roz, pe care Namiko a trebuit să-l spargă cu ajutorul unui ac. Căderea bomboanelor a fost pe placul celor mici care au tăbărât imediat să adune cât mai multe dulciuri.

ADVERTISEMENT

Namiko, la 4 ani. Mesajul din partea mamei sale, Andreea Ibacka

Eu întreb: «Cine e omulețul meu preferat?». Ea strigă: «Euuuuu!». [Pauza scurtă]: «Dar și Tiago, mami.». LA MULȚI ANI, celui mai frumos suflețel! Celui mai puternic om dintr-o carcasă micuță!

Namiko face 4 ani și simt cum îmi iese inima din piept de bucurie și emoție. Pentru că EA face totul mai bun și mai frumos! Și nu că e a noastră, dar e deșteaptă tare.

ADVERTISEMENT

Deja ne leșină cu raționamentele ei, vine cu niște răspunsuri care te lasă FAZAN. De fapt, ea așa a fost dintotdeauna”, a scris Andreea Ibacka pe contul personal de Instagram.

Soția lui Cabral își amintește cum a ajuns acasă, după ce a ieșit din maternitate, precizând că se aștepta la un ghemotoc de iubire semi buimac, doar că fetița este foarte atentă și curioasă.

ADVERTISEMENT

În plus, Namiko a fost încă din primele zile de viață focusată și în permanență atentă la ce se întâmplă în jurul ei. Totodată, actrița susține că fetița este o familistă convinsă, în ciuda faptului că abia a împlinit 4 ani.

Micuța este cea care unește și adună împreună 4 generații. Namiko are o glumă și o mulțime de îmbrățișări pentru toată lumea.

ADVERTISEMENT