Video. Tătăruşanu, egal cu Lille. Portarul român, fără vină la golurile încasate

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
12/02/2018, 10:55
Video. Tătăruşanu, egal cu Lille. Portarul român, fără vină la golurile încasate

FC Nantes se âmdepărtează tot mai mult de ideea prezenţei în sezonul viitor al cupelor europene. Echipa pregătită de italianul Claudio Ranieri nu a reuşit în ultima etapă să câştige pe teren propriu în faţa celor de la Lille, partida terminându-se nedecis, 2-2.

Canarii porneau favoriţi, pentru că întâlneau o formaţie aflată într-o debusolare totală, după ce a fost dat un comunicat preliminar, privind retrogradarea lui Lille în al doilea eşalon la finalul acestei ediţii, indiferent de locul ocupat, ca urmare a nerespectării unor criterii de ordin financiar. Bineînţeles, mai există posibilitateaa remedierii situaţiei, dacă Lille va face dovada rezolvării problemelor financiare.

FC Nantes – Lille. Europa League s-a îndepărtat tot mai mult

Nantes a condus de două ori, Sala fiind golgeterul echipei lui Ranieri, dar de fiecare dată formaţia din nordul Franţei a reuşit să găsească drumul spre egalare. Tătăruşanu a fost învins de o lovitură de cap din 6 metri, după un corner şi a doua oară cu un şut foarte bine plasat, la colţul lung, la ambele faze portarul român neavând nici o vină.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

În urma acestui rezultat Nantes rămâne pe locul 5, cu 38 de puncte, la zece lungimi în spatele lui Lyon. În ultimele cinci partide Tătăruşanu a încasat şapte goluri, în condiţiile în care singura victorie reuşită de echipa sa, 3-0 la Guingamp, a fost şi unicul meci în care nu a primit gol.

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.