Video. Tătăruşanu, egal cu Lille. Portarul român, fără vină la golurile încasate

ligue 1, nantes-lille, tatarusanu, ranieri

Echipa lui Ciprian Tătăruşanu a făcut doar un egal acasă, cu deja retrogradata Lille. Portarul român a fost învins de două ori.

FC Nantes se âmdepărtează tot mai mult de ideea prezenţei în sezonul viitor al cupelor europene. Echipa pregătită de italianul Claudio Ranieri nu a reuşit în ultima etapă să câştige pe teren propriu în faţa celor de la Lille, partida terminându-se nedecis, 2-2.

Canarii porneau favoriţi, pentru că întâlneau o formaţie aflată într-o debusolare totală, după ce a fost dat un comunicat preliminar, privind retrogradarea lui Lille în al doilea eşalon la finalul acestei ediţii, indiferent de locul ocupat, ca urmare a nerespectării unor criterii de ordin financiar. Bineînţeles, mai există posibilitateaa remedierii situaţiei, dacă Lille va face dovada rezolvării problemelor financiare.

FC Nantes - Lille. Europa League s-a îndepărtat tot mai mult

Nantes a condus de două ori, Sala fiind golgeterul echipei lui Ranieri, dar de fiecare dată formaţia din nordul Franţei a reuşit să găsească drumul spre egalare. Tătăruşanu a fost învins de o lovitură de cap din 6 metri, după un corner şi a doua oară cu un şut foarte bine plasat, la colţul lung, la ambele faze portarul român neavând nici o vină.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

În urma acestui rezultat Nantes rămâne pe locul 5, cu 38 de puncte, la zece lungimi în spatele lui Lyon. În ultimele cinci partide Tătăruşanu a încasat şapte goluri, în condiţiile în care singura victorie reuşită de echipa sa, 3-0 la Guingamp, a fost şi unicul meci în care nu a primit gol.