ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Video. Tătăruşanu, egal cu Lille. Portarul român, fără vină la golurile încasate

Echipa lui Ciprian Tătăruşanu a făcut doar un egal acasă, cu deja retrogradata Lille. Portarul român a fost învins de două ori.
Autor: Sorin Dumitrescu | 12.02.2018 | 10:55
Video. Tătăruşanu, egal cu Lille. Portarul român, fără vină la golurile încasate

FC Nantes se âmdepărtează tot mai mult de ideea prezenţei în sezonul viitor al cupelor europene. Echipa pregătită de italianul Claudio Ranieri nu a reuşit în ultima etapă să câştige pe teren propriu în faţa celor de la Lille, partida terminându-se nedecis, 2-2.

ADVERTISEMENT

Canarii porneau favoriţi, pentru că întâlneau o formaţie aflată într-o debusolare totală, după ce a fost dat un comunicat preliminar, privind retrogradarea lui Lille în al doilea eşalon la finalul acestei ediţii, indiferent de locul ocupat, ca urmare a nerespectării unor criterii de ordin financiar. Bineînţeles, mai există posibilitateaa remedierii situaţiei, dacă Lille va face dovada rezolvării problemelor financiare.

FC Nantes – Lille. Europa League s-a îndepărtat tot mai mult

Nantes a condus de două ori, Sala fiind golgeterul echipei lui Ranieri, dar de fiecare dată formaţia din nordul Franţei a reuşit să găsească drumul spre egalare. Tătăruşanu a fost învins de o lovitură de cap din 6 metri, după un corner şi a doua oară cu un şut foarte bine plasat, la colţul lung, la ambele faze portarul român neavând nici o vină.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

În urma acestui rezultat Nantes rămâne pe locul 5, cu 38 de puncte, la zece lungimi în spatele lui Lyon. În ultimele cinci partide Tătăruşanu a încasat şapte goluri, în condiţiile în care singura victorie reuşită de echipa sa, 3-0 la Guingamp, a fost şi unicul meci în care nu a primit gol.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!