Life

Naomi Hedman a clacat la Splash! Vedete la apă. De ce a început să plângă logodnica lui Florin Ristei

Naomi Hedman a clacat la Splash! Vedeta la apă, în timpul antrenamentelor. Iubita lui Florin Ristei a început să plângă după ce s-a văzut în fața unei provocări.
18.08.2022 | 14:51
Naomi Hedman a clacat la Splash Vedete la apa De ce a inceput sa planga logodnica lui Florin Ristei
Naomi Hedman a clacat la Splash! Vedete la apă și a început să plângă. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Naomi Hedman participă la emisiunea Splash! Vedete la apă și așa reușește să își înfrunte frica de înălțime. Totuși, aceasta a clacat în timpul antrenamentelor.

Naomi Hedman a clacat la Splash! Vedete la apă și a început să plângă

Iubita și logodnica lui Florin Ristei știe să înoate încă de mică. Avea doar patru ani atunci când a început să meargă la cursurile de înot.

ADVERTISEMENT

Totul a fost din dorința mamei sale, care a vrut ca copiii ei să știe să înoate. Totuși, un lucru pe care nu l-au reușit părinții lui Naomi Hedman a fost să o învețe să se scufunde, provocare cu care trebuie să se confrunte acum la Splash! Vedete la apă.

„Cred că am învățat să înot când aveam 4 ani. Mergeam la cursuri de înot în fiecare săptămână. (…).

ADVERTISEMENT

Mama a făcut tot posibilul ca noi să învățăm să înotăm. Au încercat să mă învețe să mă scufund, dar nu am reușit când eram mai mică”,  a dezvăluit Naomi Hedman în interviul de lângă bazin.

Tocmai de aceea, la antrenamente, când a văzut ce trebuie să facă, de fapt, adică să sară de la zece metri, Naomi Hedman a clacat și a început să plângă.

ADVERTISEMENT

Ce i-a spus Florin Ristei iubitei sale când a plecat la Spash! Vedete la apă

Naomi Hedman a dezvăluit și discuția pe care a avut-o cu iubitul ei înainte de a pleca. Florin Ristei a fost foarte vehement cu dorințele sale și chiar i-a spus cântăreței că dacă nu va sări de la zece metri nu o va mai primi înapoi acasă.

Totuși, sarcina este una greu de completat deoarece logodnica lui Florin Ristei care a participat la X Factor se teme de înălțime, iar provocarea este să sară de zece metri față de sol.

ADVERTISEMENT

„La început, mi-a spus: «Când mergi acolo, sari de la 10 metri! Dacă nu sari de la 10 metri, să nu mai vii acasă!».

Când am venit, m-am gândit: «Ok, 10 metri!» După, m-am dus la 10 metri în prima zi și eram… speriată și mi-era foarte frică!“, a spus aceasta.

ADVERTISEMENT