Life

Naomi Hedman, imagini controversate. Iubita lui Florin Ristei, așa cum n-ai mai văzut-o 

11.12.2020 | 15:20
Naomi Hedman imagini controversate Iubita lui Florin Ristei asa cum nai mai vazuto
ADVERTISEMENT

Naomi Hedman, concurenta de la X Factor, i-a șocat pe fani după ce au apărut niște imagini controversate cu ea. Iubita lui Florin Ristei a fost ispită într-o emisiune britanică, „Ex on the beach”, unde s-a făcut remarcată, însă nu doar datorită aspectului fizic de invidiat. 

Frumoasa concurentă a fost ispită în emisiunea respectivă, însă a avut parte de numearoase conflicte și scandaluri cu iubita unuia dintre concurenții pe care trebuia să-i seducă, relatează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Cele două femei și-au aruncat reproșuri și vorbe grele pe tot parcursul show-ului, ba chiar au ajuns să se ia la bătaie.

Naomi Hedman, imagini controversate. Iubita lui Florin Ristei, așa cum n-ai mai văzut-o

Naomi Hedman s-a făcut remarcată în România datorită participării la X Factor, unde i-a uimit pe jurați. Ea și Florin Ristei au devenit apropiați pe parcurs, iar acum formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz-ul românesc.

ADVERTISEMENT

Fanii celebrului show muzical au putut vedea o altă față a concurentei britanice, după ce au fost scoase la iveală câteva imagini de când era ispită la o emisiune din Anglia. Naomi Hedman a avut numeroase scadaluri cu iubita bărbatului pe care își dorea să-l ademenească, ba chiar s-a ajuns la violență fizică între cele două.

„Tocmai am fost atacată de o psihopată”, afirma iubita concurentului din emisiune despre Naomi. Este greu de crezut că bruneta a avut astfel de scene controversate la TV, însă dovada o reprezintă un videoclip cu secvența altercației.

ADVERTISEMENT

Așa cum se poate vedea, Naomi a aruncat cu băutura în femeie, moment în care a pornit scandalul. Concurenta de la X Factor a fost de nestăpânit, iar băieții din competiție au reușit să o țină în frâu.

 

Naomi Hedman are succes și în România

După ce a particiăat la audițiile emisiunii de la Antena 1, Naomi Hedman a început să fie remarcată și la noi în țară. Aceasta a semnat deja un contract de imagine cu o firmă importantă din România, unde își va continua cariera în modelling.

ADVERTISEMENT

Participarea la X Factor și relația cu Florin Ristei au ajutat-o să iasă în evidență pri talentul și frumusețea ei. Se pare că Naomi are de gând să rămână în țară pentru multă vreme de acum încolo, dat fiind că are un iubit.

Ștefan Bănică Jr. a complimentat-o pe brunetă la audițiile concursului de talente, chiar dacă primul ei cântec nu i-a adus atâta apreciere. În schimb, cel de-al doilea i-a înnebunit pe jurați.

„Naomi, dacă mai și cântai la cum arăți, cred că ne luam zilele. Arăți ca o panteră și ai cântat ca o… pisică!”, i-a transmis Ștefan Bănică Jr.

 

ADVERTISEMENT