Life

Naomi Hedman, o persoană geloasă? Ce a dezvăluit despre relația cu Florin Ristei

Florin Ristei și Naomi Hedman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, foarte multă lume întrebându-se care este secretul relației lor.
28.09.2021 | 10:00
Naomi Hedman o persoana geloasa Ce a dezvaluit despre relatia cu Florin Ristei
ADVERTISEMENT

S-au îndrăgostit pe platourile de filmare de la X Factor, iar la scurt timp au ajuns să se logodească. Să fie oare gelozie în relația lor de iubire?

Răspunsul l-a oferit chiar frumoasa mulatră, Naomi Hedman, care este de părere că nimeni și nimic nu poate sta în calea unor îndrăgostiți atunci când ajung împreună.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Florin Ristei consideră că gelozia este o boală, subliniind cu această ocazie că relația cu juratul de la Antena 1 este una perfect normală și echilibrată.

Florin Ristei și Naomi Hedman, geloși în cuplu? Ce dezvăluire sinceră au făcut cei doi

„Gelozia este un semn interior al inferiorității cuiva, e o boală mintală, pentru că trebuie să înțelegi că ce e al tău e pus deoparte și nimeni și nimic nu-ți poate opri drumul.

ADVERTISEMENT

Și, ca să răspund la întrebare, ultima dată când am verificat, eu și Florin nu eram bolnavi (râde)”, a mărturisit Naomi Hedman pentru viva.ro.

Prezentatorul de la Neatza nu căuta o relație atunci când a intrat în viața lui fotomodelul din Londra, însă susține că vârsta a fost potrivită pentru o poveste de dragoste solidă.

ADVERTISEMENT

Florin Ristei și Naomi Hedman, atrași ca un magnet

Florin Ristei a fost lovit de noroc în clipa în care Naomi Hedman a urcat pe scena de la X Factor, lucru care i-a schimbat complet traiectoria vieții.

„Cred că niciodată nu aș fi fost suficient de pregătit, dacă era să mă întrebi înainte, însă am aflat în timp că lucrurile bune care se întâmplă nu întreabă înainte.

ADVERTISEMENT

Nu căutam neapărat o relație, însă cu siguranță nu voiam să mă împotrivesc dacă era să mă lovească norocul.

Și da, vârsta de 33 de ani se pare că este un prag la care se întâmplă o mulțime de chestii care îți pot schimba cursul vieții”, a spus cântărețul, mai arată sursa menționată.

Artistul și partenera sa de viață se simt excelent unul lângă celălalt, energiile lor fiind atrase precum doi magneți de poli opuși, dovadă că relația lor evoluează frumos și chiar s-au logodit.

ADVERTISEMENT