Life

Naomi Hedman, siluetă de vis la 28 de ani. Cum se menține în formă iubita lui Florin Ristei

Naomi Hedman (28 de ani) are un trup de invidiat datorită unor tratamente pe care le-a împărtășit cu fanii. Iubita lui Florin Ristei a spus cum se menține în formă.
30.03.2022 | 07:45
Naomi Hedman silueta de vis la 28 de ani Cum se mentine in forma iubita lui Florin Ristei
Naomi Hedman, în formă maixmă la 28 de ani. Ce tratamente folosește iubita lui Florin Ristei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la X Factor are o siluetă de vis la 28 de ani. Frumoasa mulatră este foarte atentă la felul în care arată și investește timp și energie în imaginea pe care o afișează pe social media sau la evenimente mondene.

Naomi Hedman, în formă maximă la 28 de ani. Ce tratamente folosește iubita lui Florin Ristei

Naomi Hedman se remarcă foarte ușor prin pielea mulatră, silueta de invidiat și zâmbetul larg. În plus, vedeta are grijă să arate impecabil, de aceea apelează cu cea mai mare încredere la masajul cu bețe de bambus.

ADVERTISEMENT

„Masajul cu bețe de bambus este de departe cea mai eficientă metodă de combatere a celulitei, remodelare a siluetei și tonifiere, pe care am încercat-o în ultimii ani.

Dacă sunteți în căutarea unei proceduri care să favorizeze eliminarea naturală a toxinelor din organism, să reducă țesutul adipos și, în același timp, să îmbunătățească calitatea și aspectul pielii. 

ADVERTISEMENT

Vă recomand să încercați cu toată încrederea masajul cu bețe de bambus la Dan Bujor”, a povestit Naomi Hedman, notează ciao.ro.

Naomi Hedman și Florin Ristei, relație după X Factor

Iubita lui Florin Ristei are o siluetă sculptată și prin prisma faptului că o perioadă destul de lungă a lucrat ca fotomodel. Tânăra englezoaică are picioare lungi și frumos lucrate la sala de antrenament, dovadă că se îngrijește foarte mult.

ADVERTISEMENT

Are calități de model, dar și muzicale. Naomi Hedman s-a făcut remarcată în emisiunea X Factor, unde a ajuns până în Bootcamp. După ce parcursul său în competiție s-a oprit, Florin Ristei a făcut primii pași spre o relație.

Vedeta de la Antena 1 și frumoasa mulatră au început o frumoasă poveste de dragoste, ultimele zvonuri vorbind despre faptul că deja s-au logodit. Ce-i drept, relația lor merge de minune și tânăra a cunoscut și familia iubitului ei.

ADVERTISEMENT