Sporturi

Naomi Osaka a cedat nervos după eliminarea de la Dubai! “Nici nu ştiu de ce plâng. Nu înţeleg unde sunt”

20.02.2019 | 11:00
Naomi Osaka a cedat nervos dupa eliminarea de la Dubai Nici nu stiu de ce plang Nu inteleg unde sunt

Naomi Osaka a cedat nervos după eliminarea de la WTA Dubai 2019. Naomi Osaka traversează o perioadă tulbure a carierei ei. După ce în ianuarie a cucerit al doilea său titlu de Grand Slam, japoneza şi-a concediat săptămâna trecută antrenorul, iar la primul său meci din postura de lider mondial a cedat în turul secund al turneului de la Dubai, de categorie Premier 5, cu premii totale în valoare de 2,828,000 de dolari. Competiţia din Emiratele Arabe Unite se desfăşoară în perioada 17-23 februarie.

Nipona în vârstă de 21 de ani a fost învinsă, marţi, cu scorul de 6-3, 6-3, de jucătoarea franceză Kristina Mladenovic, locul 67 WTA, în turul al doilea al turneului de la Dubai, după doar o oră şi şapte minute de joc. Pentru jucătoarea din Franţa, aceasta a fost de abia a doua victorie obţinută în acest sezon. În ciuda magnitudinii eliminării, Osaka nu va pierde în clasament decât 99 de puncte, astfel că se va menţine pe primul loc în clasamentul WTA.Totuşi, dacă Simona Halep se va impune la Dubai, ea se poate apropia la 434 de puncte de liderul mondial.

Naomi Osaka a răbufnit după ce a fost eliminată în turul secund la Dubai

Naomi Osaka a cedat nervos la conferinţa de presă de după meci. “Nici nu știu de ce plâng. Nu știu ce se întâmplă. Nu cred că înțeleg unde sunt. Anul trecut nu eram nici măcar pe aproape de acest loc. Oamenii nu-mi dădeau atenție, iar acum sunt toți ochii pe mine. E o situație cu care nu sunt confortabilă”, a afirmat Osaka.

Mai apoi, japoneza a mărturisit că reacţia ei este una pe baza stresului după despărţirea de antrenorul Sascha Bajin, mai precis din cauza comentariilor pe baza rupturii dintre ei. “Nu am putut trece peste reacții. Acest rezultat vine ca urmare a acelor reacții. Sunt destul de sigură ca, peste ceva timp, veți înceta să vorbiți despre asta. Deocamdată, însă, este cea mai mare știre din tenis, cred. Este un pic cam greu, pentru că simt că oamenii se uită la mine și nu într-un mod bun”, a mai spus Osaka.

Tags: