Naomi Osaka a dezvăluit ce va face cu banii câștigați la US Open 2018! ”Mama știe mai bine”

Traian Terzian   
în Tenis
12/09/2018, 12:09
Naomi Osaka a dezvăluit ce va face cu banii câștigați la US Open 2018! ”Mama știe mai bine” GALERIE FOTO
Jucătoarea japoneză Naomi Osaka, câștigătoarea surprinzătoare de la US Open 2018, a dezvăluit că banii câștigați îi va da familiei

Jucătoarea japoneză Naomi Osaka, câștigătoarea surprinzătoare de la US Open 2018, a dezvăluit ce va face cu banii obținuți la ultimul turneu de Grand Slam al anului. Pentru succesul de la Flushing Meadows, tânăra sportivă niponă a încasat din partea organizatorilor un premiu de 3,8 milioane de euro.

Naomi Osaka a mai menționat că obiectivul ei pentru finalul sezonului este calificarea la Turneul Campioanelor. ”Vreau neapărat să ajung la Singapore pentru că am văzut că cei de la Adidas fac un echipament special pentru jucătoarele calificate și vreau și eu unul”, a afirmat jucătoarea japoneză, conform site-ului cnbc.com. Până în acest moment, la Turneul Campioanelor, care se va desfășura în perioada 21-28 octombrie, sunt calificate Simona Halep și Angelique Kerber.

Jucătoarea japoneză Naomi Osaka în timpul conferinței de presă după ce a câștigat US Open 2018
Jucătoarea japoneză Naomi Osaka în timpul conferinței de presă după ce a câștigat US Open 2018

Naomi Osaka a dezvăluit că va da familiei banii obținuți la US Open 2018

Naomi Osaka a dezvăluit că banii obținuți după succesul de la US Open 2018 îi va da familiei, deoarece mama sa știe mai bine să se ocupe de ei: ”Nu sunt genul de om care să cheltuiască mulți bani pentru a-mi satisface poftele. Pentru mine, atât timp cât familia mea este fericită, sunt și eu fericită. Când o să-mi văd sora din nou acesta va fi cel mai tare cadou pentru mine. Iar mama știe mai bine să aibă grijă de bani”.

La doar 20 de ani, Naomi Osaka a câștigat în premieră un turneu de Grand Slam. Japoneza a învins-o pe Serena Williams, scor 6-2, 6-4, în finala de la US Open 2018. Ea a vorbit despre reuşita sa de la New York, însă performanţa sa istorică a fost umbrită de episoadele nefericite din timpul finalei de la Flushing Meadows. “Ştiu că toată lumea a susţinut-o pe ea (n.r. – Serena Williams) şi îmi pare rău că s-a terminat aşa. Vreau doar să vă mulţumesc că v-aţi uitat la meci. Mama mea a sacrificat multe pentru mine şi înseamnă mult pentru ea să vină şi să-mi vadă meciurile pentru că nu face asta tot timpul. Întotdeauna a fost visul meu să joc cu Serena în finala de la US Open, sunt fericită că am putut face acest lucru, sunt recunoscătoare că am putut juca în faţa ta, îţi mulţumesc”, a declarat Naomi Osaka la festivitatea de premiere de la US Open 2018.

Presa americană a devăluit că Naomi Osaka va semna în curând un nou contract de colaborare cu firma de echipament sportiv Adidas. Suma vehiculată este una incredibilă, 10 milioane de euro, de cinci ori mai mare decât cea pentru care la începutul anului o cerea Simona Halep, care la acel moment era lider mondial. Atitudinea celor de la Adidas a fost mai mult decât ciudată, de neînţeles, în condiţiile în care contractul cu Simona Halep avea o vechime de trei ani, iar suma cerută de româncă era foarte mică. Halep a stat timp de o lună şi jumătate fără sponsor tehnic, până ce a semnat cu Nike.

Închide ×